Wedstrijd, Roodenburg JO19-1 –  Rijnvogels JO19-2,

Eerste helft, 2-0,

Einduitslag, 4-2,

Doelpunten, Joey 1x en Joost 1x.

Trainer Adri.

De jongens 19-2 hadden een uitwedstrijd in Leiden tegen de jongens 19-1, Roodenburg , een kleine vereniging locatie Merenwijk. Deze ploeg staat op de achtste plaats en de Rijnvogels op de zevende plaatst. Dus twee teams die dicht bij elkaar staan in de ranglijst en is alles mogelijk op deze zonnige middag met een karig publiek.

De eerste helft namen de mannen Rijnvogels direct de aanval en verraste daarmee Roodenburg die het als een incident zagen en dan in de zevende minuut de openingstreffer, 1-0 met daar op volgend de 2-0. De meest opgezochte spits Bryan werd deze wedstijd maar moeilijk bereikt en vormde geen gevaar voor de Leidenaars. Pas in de veertigste minuut krijgt de spits een kans maar gaat helaas hoog over. In de eerste helft is Roodenburg iets beter dan de Rijnvogels en gaan we met een achterstand van 2-0 richting de kleedkamers.

De tweede helft beginnen we met een invalgrensrechter daar Henk Jan eerst nog even rustig zijn broodje kroket moest wegwerken en zijn de Rijnvogels iets feller aan het worden en Joost weet door de verdediging heen te dringen en een kans op een doelpunt doch deze gaat hoog over. Het duurt overigens nog vijf en twintig minuten dat Roodenburg weer kan scoren en de achterstand loopt uit. Door een slechte uittrap van keeper Aron beland deze voor de voor de voeten van een speler van Roodenburg en kan zo makkelijk scoren, 4-0. Een vrije trap vlak voor het stafschopgebied van Roodenburg die genomen wordt door Aron Z. gaat ver naast. Eindelijk in de het laatste kwartier gaan de Rijnvogels voetballen  en gaat Joey op zijn doel af , het doel van Roodenburg dan , en de tegengoal wordt gemaakt , 4-1. In de laatste vijftien minuten gaat Rijnvogels voetballen en Joost die richting het doel van Roodenburg gaat en de keeper goed zijn doel probeert te verdedigen maar Joost kan hem passeren en weet dan te scoren. 4-2. Even lijkt het er op dat er een inhaalrace gaat komen naar nog een goal en Bryan de dichtbij zijnde hoek zoekt maar ook deze weet de keeper te stoppen, vlak daar na fluit de overigens goed fluitende scheidsrechter van Roodenburg de wedstrijd af en de punten blijven in Leiden.