HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JO19-2 beginnen met onderbezetting en eindigen dramatisch.

JO19-2 beginnen met onderbezetting en eindigen dramatisch.

Datum, 21 april 2018,

Wedstrijd, Rijnvogels JO19-2 – Quick Boys JO19-3

Aanvang, 13.30 uur.

Trainer, Adri,

Scheidsrechter, Arie Kuyt,

Tussenstand, 0-3,

Eindstand, 0-5.

Een thuiswedstrijd tegen Katwijk Zuid beginnen de mannen van de Rijnvogels met een zware onderbezetting daar en maar acht spelers zich hebben aangemeld, met dit gegeven beginnen we de wedstrijd tegen de Zuiderburen. QB heeft dan ook geen moeite om al direct twee goals te scoren binnen de eerste vijftien minuten. Na deze tweede goals meld zich speler nummer negen maar dat is niet voldoende om de tegenstand van QB op te vangen en dan meld zich nummer tien en voor het fluitsignaal klinkt voor einde eerste helft waren we getuigen van weinig aanvallen richting het doel van QB en ook de diepteballen naar de spitsen lukte helaas niet. QB die in de eerste helft een makkelijke prooi had kon niet verder komen dan twee goals en met dit mooie zomerweer en spelend op echt gras gingen we ons even opfrissen.

De tweede helft waren we compleet maar over oorlogssterkte waren we niet en QB bleef meer op de Rijnvogels helft en af en toe een doorbraak richting QB en die werd gestopt door de achterhoede. Onze keeper Aron heeft vele aanvallen weten te stoppen en zo de schade nog enigszins weten te beperken en moest toch in totaal vijf keer de bal nakijken. Conclusie van deze wedstrijd , dramatisch.

Volgende wedstrijd is thuis tegen VVSB om 14.30 uur op veld 3 , kom op mannen zorg dat je een compleet team neer zet en en ook wij kunnen winnen.

Floor.

22/04/2018


Alle wedstrijdverslagen van Geen categorie

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media