HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JO17-2: Het was fantastisch!!!

AA1 AA2 AA3 AA4 AA5 AA6

 

FC Rijnvogels JO17-2 – Rijnsburgse Boys JO17-3

 

Afgelopen woensdagavond werd de wedstrijd tegen Quick Boys ingehaald en met 9-0 verloren. De JO17-2 is een gemêleerd gezelschap. Vorig seizoen speelden deze jongens verspreid over 6 verschillende teams. Met nog maar 2 trainingen achter de rug en nog niet eens compleet, kwam die wedstrijd iets te vroeg. Vandaag tegen Rijnsburgse Boys, klasgenoten, vrienden enz. Dus wilde een aantal jongens wel punten pakken om maandag, met een big smile, op school te kunnen verschijnen. Vandaag een paar geblesseerde en afmeldingen en zo wordt Kevin van Rijn bij de groep gehaald.

 

De aftrap is en de bal gaat rond. Er wordt gezocht en Danny wordt gevonden. Hij gaat door richting achterlijn, geeft voor. Mustafa let goed op en de 1-0 is een feit. Omdat Rob maagklachten heeft, staat Joost op doel en hij doet het goed. Toch kan hij niet voorkomen dat een speler van Rijnsburg dwars door de verdediging komt en de gelijkmaker scoort, 1-1. Een vrije trap van Joey gaat maar net over. Gevaarlijke kansen zijn er voor beide teams niet, omdat de verdedigingen hun werk prima doet.

 

De tweede helft draait een stuk beter. Onze jongens hebben het betere van het spel, alleen de afronding laat te wensen over. Danny en Huig schieten net naast, Joey schiet voorlangs tegen de paal en in de rebound wordt het schot van Mark met een been over de achterlijn gewerkt. Nog 6 minuten te gaan, pakt Rijnsburg een bal van de voeten van een verdediger en geeft voor en komt, tegen de verhouding in, op voorsprong, 1-2. De JO17-2 gaat er vol voor en werkt hard om de gelijkmaker te scoren. Huig zet druk en krijgt de bal, hij geeft voor en daar staat Mustafa. Hij trekt de stand gelijk 2-2. Dan op de valreep, laatste aanval, een hoge bal van Mark komt bij Huig bij de eerste paal, hij schuift de bal naar de tweede paal. En wie staat daar?? Mustafa, 3-2.

 

Wat een fantastische wedstrijd. Heerlijk om te zien, dat jullie, al kennen jullie elkaar nog niet zo goed, al zo samenwerken om 3 punten te pakken. Kom lekker trainen, dan wordt die samenwerking alleen maar beter en kijken wij uit naar de volgende wedstrijden!

 

Fijn weekend allemaal!!

Caroline

04/09/2016


Alle wedstrijdverslagen van Geen categorie

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media