JO17-2 de punten werden gedeeld!

11-03-2017 FC Rijnvogels JO17-2 – SVC’08 JO17-2
Rust 2-2
Eindstand 3-3
Zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen SVC’08 uit Wassenaar op het programma. In de uitwedstrijd werden de drie punten mee naar huis genomen. Een zwaarbevochten 1-2 overwinning werd toen mede door knap keeperswerk van Rob uit het vuur gesleept. Aan beide kanten waren er personele problemen zaterdag. Bij Rijnvogels werden door werk, ziekte, blessure en schorsing vijf spelers gemist. Gelukkig waren Rian en Julian uit de JO15-1 bereid om bij ‘ons’ mee te spelen. Bij de tegenstander waren slechts tien spelers aanwezig. Ze konden dit compenseren met hun lengte en fysiek. Onder leiding van scheidsrechter Twigt werd er om 11:00 uur afgetrapt. De wedstrijd ging gelijk op en dat ging hand in hand met het scoreverloop. Uit een corner viel de 1-0. Joey nam de corner en liet die in de doelmond vallen. De keeper sloeg de bal ongelukkig zijn eigen doel in, maar ook dit soort goals tellen. Rijnvogels was niet echt beter deze eerste helft. Er was teveel onrust aan de bal en er werd te snel naar voren gespeeld. De Wassenaarders wisten de wedstrijd te kantelen door tweemaal te scoren. Voor de rust kwam Rijnvogels toch terug tot 2-2. Rian werd vrijgespeeld en schoot van afstand de bal in de kruising. Een prachtige goal en zo gingen de jongens toch wat prettiger rusten.
In de tweede helft een Rijnvogels wat gretig aan de wedstrijd begon, toch was het SVC die de 2-3 op het scorebord wist te zetten. De wedstrijd ging hierna op en neer met kansjes aan beide kanten. Een beter Rijnvogels had net niet het geluk om de bal tussen de palen te schieten. De tijd begon te dringen en een gelijkspel was wel het minste wat verdiend zou zijn. En de 3-3 viel uiteindelijk ook. Een vrije trap werd door de SVC verdediging weg gekopt, de bal viel voor de voeten van Lukas die hem uit de lucht op zijn slof nam en in de hoek van het doel zag verdwijnen. Een prachtig opsteker voor de spelers en de vaders Peter en Erwin die de laatste weken de jongens trainen op donderdagavond. Volgende week de uitwedstrijd tegen Graaf Willem. Tegen deze ploeg hebben we wat recht te zetten. Thuis werd zeer geflatteerd verloren. Hopelijk zijn we compleet en spelen we met inzet en passie. Dan zijn er zeker mogelijkheden.