JO17-1 KAMPIOEN!!!!!!!!!

FCR JO17-1 KAMPIOEN!!!!!!!!!
Op een zonnige, wat winderige zaterdag, wordt de strijd aangevochten met Ter Leede om de titel. Theoretisch gezien kan Ter Leede onze JO17-1 nog voorbij. In de praktijk weten wij allang dat dat niet gaat gebeuren. Na wat aantijgingen in het uitgaansleven, staan de jongens van FCR op scherp en willen zeker geen punten weggeven.

Na een muzikale opkomst kon de wedstrijd beginnen. Rijnvogels gaat direct in de aanval en houdt Ter Leede op hun eigen helft. We krijgen wat kansen, maar de keeper staat z’n mannetje en voorkomt een voorsprong voor de thuisclub. Ter Leede probeert te counteren en zo af en toe komen ze gevaarlijk richting het doel van FCR. De afronding laat nog te wensen over, één keer staat de paal in de weg en komen de vogels goed weg. Pas na een half uur spelen is daar de verdiende openingstreffer, 1-0. Dit is ook de ruststand.

De tweede helft begint en Ter Leede schiet uit de startblokken, maar al snel neemt Rijnvogels het heft in handen, om het ook niet meer uit handen te geven. Als de 2-0 op het scorebord wordt gezet gaan alle remmen los. Met nog 10 minuten op de klok, gaan we ons voorzichtig klaarmaken voor een kampioensfeest voor de jongens. Ik zeg voorzichtig, want in de voetballerij weet je het nooit. Maar in de tijd dat we een spandoek ophangen aan het balkon, slaan de Rijnvogels hun vleugel uit en maken in 7 minuten nog even 3 prachtige doelpunten. En dan het eindsignaal, een gejuich in het veld, maar zeker ook daarbuiten.

Wat ’n wedstrijd, een klinkende overwinning en een verdiend kampioenschap. Inmiddels weten de lezers dat het nog niet klaar is met de JO17-1. Nu nog 2 competitiewedstrijden en dan die belangrijke finale voor de beker. We kijken er naar uit!!