JO15-3 weer een stap dichter bij na winst op mede kandidaat

Fc Rijnvogels Jo15-3 weer een stap dichter bij na winst op mede kandidaat

Fc Rijnvogels jo15-3 heeft afgelopen zaterdag goede zakken gedaan in strijd voor  het  behalen van het kampioenschap . Er werd opnieuw overtuigend gewonnen dit maal van medekandidaat Oegstgeest met me liefst 1-7  in het begin van de wedstrijd ging het gesmeerd en  de motor liep op volle toeren het duren dan ook niet lang voor de 0-1 viel .

na een afgeslagen hoekschop twijfelde Timo niet en haalde vol uit de doelman heeft die bal echt alleen maar gehoord daarna hielden de vogels de druk er goed op met doelpunten van Jasper Senna Tristan en Jessy stond het bij rust 0-5 dat zegt genoeg over de kracht verhoudingen in het veld . Wat wij wel raar vonden als je na gaat de in de thuis wedstrijd nog met 1-1 gelijk gespeeld was tegen deze tegenstander het kan ook niet anders of er moeten toen anderen spelers uit hogere teams hebben gelopen want deze tegenstander spelde eigenlijk nog slechter dan Teylingen die nr laatst waar vorige week met 0-10 werd gewonnen.

na de rust was  het wat mat en hadden de vogels meer moeite om aan hun niveau te komen met uiteindelijke goals van Bart vd Meij en iemand anders waar ik de goal van niet heb gezien en een tegen goal werd het uiteindelijk 1-7  nu op naar volgende week waar nog een concurrent op ons wacht namelijk Foreholte in de uitwedstrijd stonden wij bij rust met 2-0 achter wat het team wist om te buigen naar een 3-4 overwinning wordt dus geen makkie we zullen er weer moeten staan en zeker moeten winnen als we Valken 68 ook achter ons willen houden in de strijd om het kampioenschap  .

ik weet wel dat wij er alles aan zullen doen en ik weet zeker dat jullie dat ook doen ik en Jeroen en kees en ook de ouders hebben er allemaal het volste vertrouwen en hopen ook op een goede afloop van dit seizoen dus van nu af aan maken wij ook geen fouten meer dat is gebeurd kan ik niet terug draaien maar laten we dan ook allemaal geen fouten meer maken en probeer de dingen doordeweeks zo in te delen dat iedereen doordeweeks ook aanwezig kan zijn goed trainen  en luisteren van de week zaterdag moeten we er weer staan

jaap kuijt fcrijnvogels jo15-3