HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JO15-3 Verslaat Foreholte JO15-6 en Schakelt directe concurrent uit

Fc Rijnvogels jo15-3 Verslaat  Foreholte jo15-6 en Schakelt directe concurrent uit .

wedstrijd Fcr Jo15-3 – Foreholte Jo15-6

rust 2-0

eind 3-1

Scheidsrechter . Sander Rietveld

Zaterdag 18 maart de dag van de waarheid Foreholte De nr 3 van de ranglijst kwam op bezoek en dat het een moeilijk potje zou worden dat stond vast . Want met nog 5 wedstrijden te gaan is de voorsprong van Fc Rijnvogels op valken68 wel geteld 4 punten met een wedstrijd meer gespeeld valken had die morgen al met 14-0 van docos gewonnen dus kon het team van jaap en Jeroen niet achter blijven en en moest er gewonnen worden .  Maar dat was vandaag niet zomaar even gedaan forenholte stond op een 3e plaats met 13-28 bij winst zouden ze dus in theorie als er ook van valken word gewonnen gelijk kunnen komen in punten . dus voor beide ploegen stond er een hoop op het spel Rijnvogels moest om het gat van 4 punten in stand te houden en daar mee de druk op valken te leggen die nog moeten inhalen tegen Foreholte .

Foreholte moest winnen om aan te haken in de kopgroep van de competitie, kort om  het was een echt do or die wedstrijd . na het eerste fluitsignaal lieten de vogels gelijk zien wat de bedoelingen van de ploeg waren . er werd gelijk druk op de bal en tegenstander gezet op het moment dat de ploeg uit voorhout in balbezit was en ze kwamen dus nauwelijks van hun speelhelft af . waar ook kansen uit voorkwamen voor de vogels en het doel van de tegenstander behoorlijk onder druk hadden .

de eerste helft was dan ook volledig voor de vogels die kans op kans kregen maar daar niet veel mee deden tot vlak voor rust .  er werd gefloten door de goed leidende scheidsrechter de heer S .v rietveld  die een handsbal zag van de tegenstander , kort voor het nemen van de vrijetrap had een kort overleg met zijn ass vlager uit voorhout . dit ging er over dat er een speler van ons toen al in buitenspel positie stond en of hij het in de gaten wilden houden . na dit alles werd de bal op doel geschoten en werd weg gestompt door de doelman recht in de voeten van de speler die wel al niet in buitenspel zou staan . maar de scheids die achteraf de juiste beslissing nam en door liet gaan gaf daarmee Sena Geijteman de kans en die verzilverde hij ook dus werd het 1-0 voor de vogels wat op dat moment verdiend was .

de commoties langs de kant liepen daarom ook hoog op bij ass en de trainer van forenholte maar de scheidsrechter legde uit en kende het doelpunt toe.  daarna was de beer los zo leek het wel ton vlak na de 1-0 ook de 2-0 volgde door een goede aanval aan de rechter kan van het veld de voorzet van Sena en het inlopen van Sala betekende de 2-0 vlak voor rust altijd lekker is natuurlijk . na Rust stond er een heel ander Foreholte een ploeg die wel voor zijn laatste kans vocht na dat hans er al een keer eerder was uit gelopen door dezelfde speler kon hij niet voorkomen dat die speler de 2 ekeer toen hij het probeerden er wel langs kwam en de 2-1 kon binnen schieten alle hens weer aan dek dus .

maar even later was het Rijnvogels die een strafschop mee kreeg na goed doorgaan van Dennis die een duw in de rug kreeg ging de bal op de stip wederom was er veel cometaar van de tegenstander maar dat mocht niet baten ook nu bleef de scheidsrechter bij zijn besluit . de strafschop werd goed en stak in de hoek binnen geschoten door Sala 3-1 dus  daarna heeft Foreholte het nog wel geprobeerd met aanvallend voetbal maar met de lange bal echt combinatie voetbal zat er niet meer in dus wonen de Rijnvogels de o zo belangrijke wedstrijd tegen Foreholte en schakelde daar mee de ploeg uit voorhout uit voor het kampioenschap en bleef het gat van 4 punten met valken gehandhaafd

volgende week speelt de ploeg een uit wedstrijd tegen Rcl uit leiderdrop  waar thuis van werd gewonnen met liefst 6-2  wat natuurlijk helemaal niets zegt wan t de we moeten er gewoon weer staan om de druk op valken te houden die week daar na 1 april zijn we vrij en dan speelt valken tegen Foreholte waar ze eerder met 1-0 van hebben verloren tuurlijk hopen wij op dat Foreholte ook dan zijn sportiefe plicht doet want dan ja dan komt het allemaal wel heel dicht bij .

goed trainen van weken wij gaan ons nu richten op Rcl uit want ook die 3 punten moeten mee terug komen naar de kooltuin ik zie jullie woensdag jullie begeleider en trainer jaap kuijt

19/03/2017


Alle wedstrijdverslagen van Geen categorie

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media