HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Jo15-3 – SJCJo15-4

wedstrijd .

-Fc Rijnvogels Jo15-3

Rust . 5-3

einstand 6-5

FCrijnvogels Jo15-3 wordt bestolen bij SJC door de Menselijkheid van de man in het zwart

Zaterdag 10sept stond al weer de derde beker wedstrijd op punt van beginnen na een wat moeizame start tegen VVSB 0-6 Daarna de wat minder leuke wedstrijd tegen Foreholte met een uiteindelijk goed resultaat en dan nu de wedstrijd tegen SJC .

de wedstrijd stond op het punt van beginnen met als grote afwezige Jeroen de vreugd die later zou komen .

de eerste 12 min waren voor beide teams best rommelig en zoekende waar in we naar een leuke wedstrijd keken die voor dat moment gelijkwaardig was .

het was pas na een min of 17 dat de wedstrijd pas echt los kwam na dat Jasper Hollebrand  goed door ging op de doelman van sjc  deze de bal tegen hem aan schoot en Dennis in de rebound de 0-1 binnen kon schieten .

Echt gek lang hebben we niet kunnen genieten van die voor sprong want na de wissels werd het tem van fcr sterker en kreeg het meer grip op de wedstrijd en de tegenstander .

en van dat moment leek het wel of de scheidsrechter van dienst dat ook in de gaten kreeg , kijk begrijp het niet verkeerd de 1-1 was een domme fout en een mooie goal van de tegenstander .

maar daarna leek het net of we niet tegen sjc aan het spelen waren maar tegen de scheids zelf alles wat wij deden werd bestraft en wat de tegenstander  deed niet  het was dan ook niet raar dat door deze acties sjc behoorlijk in het zadel werd geholpen de 2-1 achterstand was het gevolg hier van .

dan zou je denken dat de meeste ploegen de handdoek werpen maar ik weet niet hoe de jongens mijn woorden voor de wedstrijd ten harte hadden genomen maar niet dit elftal vandaag zeker niet .

ik heb werkelijk waar nog nooit een team zo voor elkaar zien knoken voor elkaar door het vuur gaan de passie strijdlust en in zet alles was aanwezig zelfs op het moment toen ons een zuiverstrafschop werd onthouden heb ik geen onvertogen woord  gehoord even later zou Dennis de 2-2  maken en Timmo uit een van  de weinige vrijetappen die gehad hebben de 2-3 maken .

daarna werd het door onoplettendheid  van de scheids 3-3 een zuiver buitenspel doelpunt waar bij hij onze vlagger  gewoon negerende en nog niet eens de moeite nam om naar hem toe te gaan om zijn verhaal te vertellen wat hij gezien had jammer  .

daarna volgende de 4-3 en de 5-3 elkaar snel op de jongens waren duidelijk van slag door het optreden van deze man

in de tweede helft werd het halverwege ook nog 6-3 toen keken ik en Kees elkaar aan en waren het toen beide met elkaar eens dat het gebeurd was voor vandaag maar niets was minder waar .

want zo tegen het eind van de wedstrijd rechte rijnvogels nog een keer de rug door goals van Senna en van seryan was het in eens 6-5 me t zo 5 min te spelen op de klok .

de ene vrijetrap van Timmo was nog mooier dan de ander en we hebben die slotfase wel 3 hoekschoppen gehad maar het mocht niet baten het bleef bij 6-5 ondanks de 3 opgelegde kansen die we kregen .

jammer dat dit nog steeds zo gebeurd maar helaas en ondanks dat ik me de onvrede van ouders tegen over zo iemand heel goed kan begrijpen kan ik me zelf daar niet in verlagen omdat je zo iemand ook nog wel eens nodig kan hebben in de wedstrijd en dan moet ik als begeleider van het team wel gelovigwaardig  over komen .

maar laat ik er wel heel duidelijk over zijn het is zijn fout dat boel bijna fout loopt in het veld zijn daden leden daar toe .

ik wil iedereen van de C3 een groot compliment maken voor hun gedrag en inzet en probeer nu ook op de voet met elkaar door te gaan dan weet ik zeker dat ook wij onze wedstrijden gaan winnen is dan echt maar een kwestie van tijd

goedwekend nog allemaal

jaap kuijt fcrijnvogels jo15-3

11/09/2016


Alle wedstrijdverslagen van Geen categorie

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media