JO15-3 heeft meer moeite met RCL dan verwacht

Fc Rijnvogels Jo15-3  heeft meer moeite met Rcl dan verwacht

Zaterdag 25 maart het wekkend voor de belangrijke inhaal wedstrijd van concurrent valken68 tegen forenholte moet de mannen van jaap en Jeroen nog even afreken met een tegenstander wel te weten Rcl uit Leiderdorp . de thuis wedstrijd verliep na een afhankelijk stroef begin tot een 6-2 overwinning voor de kooltuin bewoners en bleefen de punten op de kooltuin . Maar was dat nu ook het geval voor de stand in de competitie is het duidelijk er moet gewonnen worden hoe dan ook bij elk ander resultaat heb je het niet in eigen hand  in en tegen valken .

de wedstrijd begon en een paar van de normale basis spelers gaven we wat rust , dit was ook om de anderen spelers die hun best doen op de training de kans te geven om ook te spelen zij horen net zo goed te spelen als iemand anders omdat ze ook bij het team horen . de wedstrijd begon en de vogels hadden moeite om tegen de muur van leidendorpers  aan te boksen die met 5 man goed bezet was er was dus rekking gehouden met de snelheid van onze spitsen . het ging over en weer en het was best een  rommelig begin van beiden kanten met een iets beter Rcl . Het was dan ook de laats genoemde die na zo 17 min in de helft met een beetje geluk op een 1-0 voorsprong kwam . het was een middenvelder die de bal met zijn punt raakte waar door de bal de lucht in schoot waar zelf onze keeper Rody die in de zon keek niets aan kon doen . dat hadden we al tegen, wat we ook niet mee hadden was de scheidsrechter van die ochtend hij was net denk een jaar ouder dan al die gasten bij elkaar en zag een hoop niet waar beide partijen een hoop last van hadden .

even leek het er op dat vogels uit een hoekschop op gelijke hoogte zouden komen maar deze goal werd afgekeurd wegens het aanvallen van de keeper . en daar heb ik geen moeite mee waar ik wel moeite mee had is dat hij er zeker meer dan 20 meter van afstond toen hij er voor floot . hij heeft nooit goed kunnen beoordelen of het nu wel of geen overtreding was en dat is er fuserend. toch zou de gelijkmaker nog voor de rust vallen na een geweldige knal van Tristan van de bent was het pats boem  in de winkelhaak van het doel 1-1 met de rust . na toch wel wat woorden in de kleedkamer gesproken te hebben begonnen we aan de 2e helft ,

het was voor mijn al gelijk zichtbaar dat deze anders zou gaan verlopen dan het eerste bedrijf er was meer strijd en meer druk naar voren toe . en uit een dood spel moment scoorden de vogels de 1-2 het was Sala die het laatste zeet je gaf   even daarna werd het 1-3 door een mooie goal van seryan  . waar vlak voor tijd Sena Geijteman de 1-4 nog wist aan te tekenen , winst wat belangrijk is met oog op de inhaal wedstrijd van valken 68 volgende week thuis om 10 uur tegen de nr 3 forenholte. is het dan alleen maar hosanna nee ik heb wel een persoonlijk puntje van kritiek. en dit is gericht naar EEN  ouder en vader kijk dat je cometaar hebt op ons vind ik prima hoor maar bewaar dat dan wel voor na de wedstrijd. een voorbeeld hier van is om te gaan lopen schreeuwen dat er geen buitenspelers  waren . de jongens hebben niets aan dit commentaar en ook waar een voorbeeld wij bepalen waar ze staan en daar je kan jet met eens of niet

goed trainen gasten van de week ik zie jullie woensdag gr jaap.