Jo15-2 wint verdiend van DOCOS

screenshot_2016-10-02-09-01-30 20161001_1232430 screenshot_2016-10-02-08-33-43 screenshot_2016-10-02-08-32-27 screenshot_2016-10-02-08-31-42
Vandaag voor onze Fcr een thuis wedstrijd tegen het Leidse Docos.
Om half 12 floot de goedleidende scheidsrechter Kuyt voor het begin van de wedstrijd en vanaf het begin klapte het fysiek sterke Fcr er bovenop en had Docos het lastig met het opjagen en er boven opzitten van de tegenstander.
Na 6 min resulteerde dit in de 1-0 toen Ruben Spaargaren  beheerst een aanval afrondde.
Fcr ging gelijk door en 3 minuten later was het Owen Peak die een vloeiend lopende aanval tegen de touwen werkten 2-0.
Leuk combinatie spel van de jongens en enigste meid Dieneke om te zien, en je ziet jullie wekelijks steeds beter op elkaar ingespeeld raken.
In de 19e min stoomt Simon Hoek van achteruit op, passeert twee man en zijn afstandschot valt mooi in de bovenhoek achter de kansloze doelman 3-0.
Docos deed hier vlak daarna  wat terug en zodoende was het 3-1 toen de scheidsrechter floot voor het rustsignaal.
In de 2e helft  ging dit spelbeeld door en was Fcr de bovenliggende  partij al moest Emiel af en toe goed handelend optreden.
De 4-1 kwam uit een vrije trap van Robin tot stand, Simon won het kopduel en de bal werd van de lijn gekopt en de weggekomen bal kwam voor de attent ingelopen Alex van Rijn 4-1. Fcr kreeg hierna nog mooie kansen op meer maar de doelman van Docos stond ook zn mannetje, toch  moest hij nog eenmaal de gang naar het net maken toen het 12 min na rust 5-1 werd door volgens mij Owen.
Hierna deed Docos nog iets terug door hun sterke spits die 2 maal van afstand fraai scoorden.