Jo15-2 wint derby tegen Katwijk

Vandaag voor de FCR een thuiswedstrijd tegen plaatsgenoot vv Katwijk, daar waar begin september voor de beker uit nog met 5-1 was  verloren. De avond daarvoor was  er op De Kooltuin een Frizz party voor de jeugd, bijna de gehele selectie was aanwezig en het sfeertje was goed, iets wat goed is voor de teambuilding.
De wedstrijd liet zien dat onze jongens groeien per wedstrijd,  in de 1e helft de bovenliggende partij met de beste kansen maar de Katwijk doelman stond zijn mannetje met enkele fraaie reddingen. Na rust was het meer in balans en was het Katwijk dat de beste kansen had maar het vizier niet op scherp had staan.
De laatste 10 minuten drong FCR  stevig aan en waren er benauwde momenten voor het doel van Katwijk.

Net toen iedereen zich verzoenden met een gelijkspel was het Ruben Spaargaren die de trekker wist over te halen en zodoende FCR opnieuw een driepunter bezorgden.