HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JO15-1 zijn het echt!!

JO15-1 zijn het echt!!

FC Rijnvogels JO15-1 – U.D.O. JO15-2

Vandaag 29 april, de allerlaatste competitiewedstrijd staat op het programma. Nadat vorige week Noordwijk Oegstgeest heeft verslagen, is de titel al binnen. Toch willen onze kampioenen ook deze wedstrijd winnen. Als de jongens het veld opkomen klinken alle namen nog in de speaker door.

Vanaf de aftrap zien we een Rijnvogels op jacht naar het eerste doelpunt. U.D.O. is de thuisnederlaag van 1-9 nog niet vergeten en is vastberaden het vandaag niet cadeau te geven. Een muur van verdedigers is opgesteld en onze jongens lopen te veel tegen de muur op i.p.v. de muur af te breken en het spel breed te houden. Vervolgens denkt Rian, als we niet door de muur kunnen, dan maar er overheen. Hij schiet de bal over de verdedigers en gaat er zelf achteraan, zijn schot passeert de keeper, 1-0. Het is lastig voetballen en de bal wordt dan ook vaak teruggespeeld op onze verdedigers om opnieuw op te bouwen. Niet echt spannend om naar te kijken. U.D.O. kan geen vuist maken, ze hebben het strafschopgebied geen enkele keer bereikt. FCR krijgt wel kansen, maar weten ze niet te benutten.

We zijn 5 minuten onderweg in de tweede helft als Rian de bal aangespeeld krijgt. Een schot van randje 16 rolt er bij de tweede paal pardoes in, 2-0. We zien aanvallen die een beter lot verdiende. Dan komt Daan opstomen, geen enkele speler kan aan zijn snelheid tippen. Hij bereikt ook gemakkelijk de achterlijn, geeft een perfekte voorzet, die Simon er in kan tikken, 3-0. U.D.O. gaat de counter hanteren en er komt een schot, die gelukkig naast gaat. Daan schiet de bal nog op de lat. U.D.O. zet nog even aan en kan zowaar in 3 minuten 2x scoren door geklungel achterin, 3-2 en maakt het toch nog even spannend. Rijnvogels is wat geschrokken, maar staat weer met beide benen op de grond. Er komen nog wat mooi momenten, maar tot scoren komen ze niet meer.

KAMPIOENEN, KAMPIOENEN!!!! De jongens vierden hun feestje wat bescheiden. Jullie hebben gedaan wat jullie moesten doen, de JO15-1 weer terugbrengen naar een tweede klasse en daar mag je heel trots op zijn. Dat zijn wij ook! Iedereen bedankt voor de support langs de lijn. En nu gaan we ons richten op het toernooi in Oss. We hebben er zin in.

Fijn weekend!!!

30/04/2017


Alle wedstrijdverslagen van JO15-1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media