HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JO15-1 neemt revanche!!!

JO15-1 neemt revanche!!!

FC Rijnvogels JO15-1 – GR.WII VAC JO15-5

Het is 25 maart. In een heerlijk zonnetje wordt de wedstrijd tegen GR.WII VAC JO15-5 gespeeld. Uit werden er punten gemorst, zij het met een doelpunt dat afgekeurd had moeten worden. Het werd toen 2-2. Tijd voor revanche!!

Al vanaf de aftrap zien we een gretig Rijnvogels. Er wordt zeer prettig gevoetbald en het zijn onze mannen die het spel bepalen. GR.WII VAC hanteert de lange bal, maar de verdediging geeft niets weg. Een aantal keer belandt de bal op het dak van het doel en het is wachten op het eerste doelpunt. De keeper van GR.WII VAC moet in actie komen bij een schot van Rian en later van Nico en weet zijn ploeg staande te houden. Pas na een half uur doet Luc een poging, zijn schot wordt door de keeper weggetikt. Rian loopt goed door en schiet de bal langs de doelman, 1-0. 3 minuten later wordt, na goed combineren, de bal naar Rian gespeeld en behendig maakt hij er 2-0 van.

De tweede helft zien we een hardwerkend Rijnvogels, maar soms wat te gretig om te scoren. De verdediging houdt stand en GR.WII VAC komt een enkele keer over de middellijn, maar loopt vervolgens tegen een verdediging aan die prima samenwerkt. Er volgt een rommelig moment in het strafschopgebied van GR.WII VAC, maar geen enkele voet van Rijnvogels weet de bal in het doel te schieten. Het prijsschieten stopt als de bal in de handen van de keeper wordt geschoten. Rian komt nog oog in oog met de doelman van GR.WII VAC te staan, zijn schot komt tegen de keeper, de bal komt bij Bart. Hij legt terug op Daan, zijn schot spat op de lat uiteen. Tot slot een corner van Bart komt bij de tweede paal, waar Geert snoeihard in de korte hoek schiet en de bal in het doel verdwijnt en de keeper met zere handen achterblijft, dat kan niet anders, 3-0.

Jullie hebben je aan je woord gehouden, revanche genomen! Het zijn er geen 5 geworden, maar 3 is ook genoeg. Heerlijk om te zien dat er veel inzet was. Op naar de derby tegen Quick Boys.

Fijn weekend!!

26/03/2017


Alle wedstrijdverslagen van JO15-1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media