HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JO15-1: maakt het zich onnodig moeilijk

JO15-1: maakt het zich onnodig moeilijk

FC Rijnvogels JO15-1 – Valken’68 JO15-1

He is 17 september. De wedstrijd tegen Valken is verplaatst naar 12.45 uur, omdat we de keeper van de JO15-2 willen hebben, omdat Danny nog steeds geblesseerd is.

Rijnvogels begint goed. Al snel krijgen ze een vrije trap. Geert neemt hem en Leroy kan koppen bij de tweede paal, maar via de keeper komt de bal op de paal. Niet veel later volgt een schot van Tristan, maar deze is te makkelijk voor de keeper. Het voetbal zakt een beetje weg en Valken dringt wat aan. Als de bal niet lekker wordt weggewerkt, kan een speler van Valken uithalen en staat het 0-1.

In de tweede helft krijgt Valken zegge 2 kansjes, maar de beste kansen zijn voor onze Rijnvogels. Leroy speelt de bal op Bart, hij lobt de bal over de uitlopende keeper, maar het is de onderkant van de lat die de bal tegenhoudt. Als de bal weer voorin komt, kan Bart tot 2x toe hard uithalen, maar ook 2x staat er een tegenstander in de weg. Uiteindelijk komt de bal bij Tristan. Hij speelt hem naar Bart en nu is het wel raak en is de stand gelijk, 1-1. De hardwerkende Leroy kan de bal spelen naar Rian, Rian schiet in de draai, maar de goed keepende keeper plukt de bal uit de lucht. Rian wordt de diepte ingestuurd en speelt de bal iets te ver voor hem uit, de keeper let goed op en is eerder bij de bal. Vlak voor tijd komt een vrije trap van Bart op het hoofd van Geert. Ook hier is het de keeper die goed staat en blijft de stand magertjes op 1-1 steken.

Dikke pech, maar helaas ook het te makkelijk inleveren van balbezit heeft jullie de das omgedaan. Volgende week moet er echt een tandje bij en ik denk dat dat bij veel jongens wel kan.

Fijn weekend!!

18/09/2016


Alle wedstrijdverslagen van JO15-1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media