JO15-1: het wil nog niet lukken

Op 1 oktober werd de voorlaatste wedstrijd in de bekerronde gespeeld en dat was tegen ASC uit Oegstgeest. Voor het eerst sinds lange tijd zijn we blessure loos en hebben we onze eigen 13 man.

ASC heeft een bliksemstart en komt al na 2 minuten op voorsprong. Een voorzet vanaf rechts naar een vrije man en het is 0-1. Nog geen 2 minuten later een soortgelijk doelpunt. Deze keer vanaf de andere kant, links dus, 0-2. Of het nog niet genoeg is, wordt de 0-3 gemaakt nog maar 4 minuten na het tweede doelpunt. Na een kwartier spelen is het 0-4. De tegenstander is sneller en komt zo gemakkelijk bij hun tegenspeler weg. Dan is het een klein kwartier rustiger, maar als ASC weer aanzet, scoren zij nog 2x (0-6) voor het tijd is voor limonade.

De tweede helft begint Rijnvogels te voetballen en laat zien dat het dat ook zeker kan. Er komt een corner, de eerste voor onze mannen. Bart schiet de bal naar de tweede paal en daar is Rian, 1-6. Een minuut later gaat Leroy tussen twee man door en rondt beheerst af, 2-6. Als Bart een vrije trap bij Geert krijgt, haalt hij snoeihard uit, maar de keeper blokt. ASC kan nog 2x scoren en brengen de eindstand op 2-8.

De tweede helft was duidelijk beter. Helaas krijg je geen punten voor een gelijke spel van de tweede helft. Volgende week een loodzware opgave tegen Voorschoten. Het gaat nog ergens om, blijven in de tweede klasse. Dus werk hard op de training en zaterdag vol aan de bak!!