JO15-1: geen schijn van kans

vv Katwijk JO15-1 – FC Rijnvogels JO15-1

Vandaag, 24 september, staat de derby tegen, koploper, Katwijk op het programma. Gezien de stand is het al bijna zeker dat zij deze klasse gaan verlaten en het een klasse hoger moeten gaan doen in de competitie. Danny is nog geblesseerd, dus staat Emiel op doel.

Al vanaf de aftrap is het verschil tussen beide teams goed te zien. Pas in de dertiende minuut komt de thuisploeg op voorsprong en 2 minuten later staat het met een soortgelijke aanval 2-0. Dan gaat het hard en voor we de rust bereikt hebben staat het 6-0.

Als de tweede helft nog maar net is begonnen is het een moment rommelig voor het doel en daar maakt Katwijk dan weer gebruik van en is het 7-0. Rijnvogels gaat iets beter voetballen, maar komt kracht te kort. Aan het eind van de wedstrijd lukt het aanvaller van Katwijk om langs onze defensie te gaan en de eindstand op 8-0 te zetten.

Er valt niet zo veel te zeggen over de wedstrijd. Er is voor onze mannen niet 1 kans geweest. Na de eerste helft zag het er naar uit dat ze met dubbele cijfers het veld moesten verlaten, maar dat is niet gebeurd (toch nog een complimentje). Deze wedstrijd gauw vergeten en op naar volgende week!