JO15-1: een wedstrijd met 10 doelpunten

Na de regenval van de afgelopen week, kon de wedstrijd op het randje gespeeld worden bij U.D.O. in Oegstgeest. We spelen tegen de JO15-2.

Al vanaf de aftrap beginnen we fel aan de wedstrijd. De bal gaat lekker rond en we tasten een beetje af. De eerste kans is voor U.D.O. en dat betekent opletten geblazen. Het is in de negende minuut een beetje rommelig voor het doel van U.D.O., maar als de bal bij Rian komt is het gedaan. Hij schiet heel rustig de 0-1 binnen. U.D.O. gaat direct in de aanval en Danny kan maar net zijn doel schoonhouden. De bal wordt naar Rian geschoten en hij loopt naar de achterlijn. In vertrouwen dat Rian dat kan, loopt er niemand mee en moet hij zelf wat proberen. Vanaf de achterlijn krult zijn schot tussen de palen, onmogelijk maar raak, 0-2. De wedstrijd is nog geen 20 minuten bezig of Leroy geeft voor, Arco pikt de bal op bij de tweede paal, hij legt terug op Geert. Geert haalt snoeihard uit en het staat 0-3. U.D.O. staat met de rug tegen de muur en als Leroy de diepte ingestuurd wordt, maakt hij er 0-4 van. Vlak voor de rust komt de bal in de kluts bij Arco, hij schiet en de bal gaat net langs de paal het doel in, 0-5.

De aftrap voor de tweede helft is genomen en Leroy stoomt op over links. Met een klein tikje komt de bal bij Rian en hij haalt uit, 0-6. U.D.O. kruipt wat uit de schulp en het is Danny die de nul laat staan op het scorebord, maar als een aanvaller van U.D.O. wel heel makkelijk door de verdediging kan lopen, is het toch 1-6. Dan krijgt Leroy de bal van Simon en ook Leroy schiet vanaf de achterlijn de bal het doel in, 1-7. Het duurt niet lang of Leroy kan ook de 1-8 binnenschieten. Als de bal bij Rian komt, zien we een paar vlugge bewegingen en een echte Riangoal, 1-9.

Er lukte lekker veel, ballen kwamen aan en er werd met elkaar goed samengewerkt met een prachtig resultaat. Jullie kunnen trots zijn op elkaar en wij zijn dat ook!