JO15-1: doet goede zaken

Oegstgeest JO15-1 – FC Rijnvogels JO15-1

Op de koude morgen van 26 november gingen de JO15-1 al vroeg op pad om uit te voetballen tegen Oegstgeest JO15-1. Deze tegenstander kwamen we al in de beker tegen en werd de wedstrijd met een nipte zege binnengehaald, namelijk 3-2. Bart is niet aanwezig en dus hebben we 1 wissel.

De wedstrijd begint en we starten goed. We spelen veel op de helft van de tegenstander. Door een foutje achterin lopen we bijna tegen een achterstand aan, maar het zijnet wordt gevonden. Een vrije trap van Noah komt op de voet van Julian, maar zijn schot gaat net naast. Als Leroy de bal voorgeeft, weet hij Luc te vinden en deze zet Rijnvogels op een 0-1 voorsprong. Oegstgeest maakt het onze verdediging soms knap lastig, maar weten het doel niet te vinden.

De tweede helft is Oegstgeest op zoek naar de gelijkmaker. Zij gaan beter voetballen en Rijnvogels heeft het moeilijk. Als Rian de bal voorgeeft, raakt het schot van Leroy de paal. Oegstgeest wordt steeds gevaarlijker en de gelijkmaker hangt in de lucht. Ook wij zijn soms gevaarlijk voor het doel van Oegstgeest. Luc ziet zijn schot op de paal knallen, vervolgens schiet Arco tegen de keeper en ook Leroy weet het doel niet te vinden. Na wat spannende slotminuten komt de verlossende 0-2 van de voet van Julian. De bal wordt bij de tweede paal gebracht door Leroy, waar Julian de bal kan intikken.

Dit was een lastige overwinning, jullie hebben met een enorme inzet de punten gepakt. De koppositie is door jullie overgenomen, omdat Foreholte heeft verloren vandaag. Zij zijn de tegenstander van volgende week. Volle bak trainen en dan de eerste plek verstevigen.