HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JO15-1: de laatste strohalm

JO15-1: de laatste strohalm

FC Rijnvogels JO15-1 – Voorschoten ’97 JO15-2

De laatste wedstrijd in de bekerronde wordt vandaag, 8 oktober, gespeeld tegen Voorschoten ’97 JO15-2. Voor beide teams zijn de punten nodig om de competitie in de 2e klasse te starten.

De wedstrijd begint al om 8.45 uur en zo na de wedstrijd van het Nederlands elftal, valt dat niet mee. Rijnvogels is nog niet helemaal wakker en dat resulteert in een vroege goal voor Voorschoten, 0-1. Als Voorschoten in eigen strafschopgebied een handsbal maakt en de scheidsrechter dat niet heeft gezien, gaan de ogen goed open en wordt er gevoetbald. Als er ruim een kwartier op de klok staat, gaat Rian op de keeper van Voorschoten af. Een verdediger tackelt hem in het strafschopgebied en dat betekent maar 1 ding, een penalty. Bart staat klaar en schiet de bal beheerst achter de keeper, 1-1. Vlak voor de limonade komt Voorschoten weer op voorsprong. Een voorzet vanaf hun linkerkant, komt bij de tweede paal en deze wordt in de kruising geschoten, 1-2. Vlak voor rust is het gevaarlijk voor het doel van Voorschoten, maar Rian en Leroy lukt het niet om het net te vinden.

De tweede helft start Voorschoten beter. Onze jongens komen er niet uit en de ballen komen, regelmatig, niet bij een medespeler. Voorschoten is twee keer gevaarlijk voor ons doel, maar ook zij zijn niet trefzeker. Dan een aanval van onze vogels. De bal komt bij Leroy, die met z’n rug naar het doel staat. Hij neemt aan, draait en schiet hard binnen, prachtig!! 2-2. Nog een kwartier te spelen en hoe dichter we bij het einde komen, snakken we naar het eindsignaal. Een laatste corner voor Voorschoten, mannetjes bij de palen. De bal komt bij een vrije man bij de tweede paal, hij schiet richting eerste paal, maar daar staat niemand meer en rolt de bal dus het doel in, 2-3.

Een zure nederlaag, de teleurstelling was groot. Een verdeling van de punten had eerlijker geweest, maar ja… doelpunten tellen nou eenmaal. Hoe de indeling nu gaat verlopen weten we niet, we moeten afwachten. Jullie kunnen wel door met trainen en twee oefenwedstrijden en dan zeg ik, “kom maar op met de competitie”.

Fijn weekend!!

09/10/2016


Alle wedstrijdverslagen van JO15-1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media