HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 8 verliest in slotfase

Nadat Sander van Rijnvogels het bericht kreeg dat de A2 werd opgeheven, moest er toch wel even worden nagedacht over de verdere voetbal carrière.  Voetballen werd werd sowieso al moeilijker want inmiddels is de middelbare school ook geweest en er wordt nu gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Er is dus ook aanzienlijk minder tijd beschikbaar. Maar waar een wil is, is een weg. Samen met 3 vrienden uit de afgelopen jaren (Jeroen, Cors en Rick) is besloten zich bij de senioren van Heren 8 aan te sluiten

Afgelopen zaterdag was de vuurdoop tijdens een bekerwedstrijd tegen Quick Boys. Toch maar weer de camera meegenomen en dus zien jullie hier nu ook een verslag terug. De start was duidelijk voor Rijnvogels. Goed de vleugels gezocht en zodoende QB teruggedrongen.

Alleen kwam er niet echt gevaar uit. De laatste beslissende pass was niet goed of werd onderschept.

Aan de andere kant had FCR niet veel te duchten van QB. Ze kwamen er nauwelijks door, maar de spaarzame acties die wel goed waren, leverden wel doelkansen op.

De eerste helft qua spel en balbezit dus voor FCR, maar de kansen voor QB.

Dat kon dus beter in de 2e helft. (Overigens werd vanwege de warmte door de scheids na 20 minuten een korte drinkpauze ingelast)

In de 2e helft ging het ook anders. Behalve QB kreeg ook FCR de nodige kansen. De doelman keerde echter een paar keer met enig geluk. Maar ook QB bleef zijn kansen creëren. Zo zag ik eigenlijk deze wedstrijd wel in een gelijkspel eindigen.

Totdat QB in de 86e minuut 1 goede loopactie beloonde met een goeie steekpass. Die werd ook gelijk in de verre hoek tot doelpunt gepromoveerd.

Jammer mannen. Qua inzet en vertoond spel was zeker een gelijkspel een betere afspiegeling van de verhoudingen op het veld geweest. Maar zo werkt het niet in de sport.

1-0  verlies dus voor Heren 8.

Resume: een leuk elftal met een viertal jonge honden uit de A2 van vorig jaar. Misschien moeten de juiste plekken nog een beetje ingevuld worden. Dus het kan alleen maar beter worden in de komende wedstrijden….

Door:  Arend Hoek

16/09/2016


Alle wedstrijdverslagen van Heren 8

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media