Aanvang, 14.30 uur,

Tussenstand, 0-4,
Eindstand, 4-4,
Doelpunten, Max 2x, Mark 1x en Izak 1x.

Een uitwedstrijd richting Lisserbroek tegen de koploper van de competitie Kagia 7 en dan verwacht je tegenstand van een op papier sterk team. In de eerste helft valt dat tegen daar de vogels na tien minuten op voorsprong komen en blijft Kagia meer op de achtergrond en komen nauwelijks tot een aanval. Aries die daarna de lat weet te raken komen de mannen daarop goed in de wedstrijd, en Kagia bied dan totaal geen tegenstand, de volgende tien minuten wordt het reeds 0-2. Een kleine uitbraak van Kagia zien we pas in de dertigste minuut en de bal raakt alleen het hek ver naast het doel. De laatste fase van de eerste helft geeft Aries een voorzet die we van hem kunnen verwachten  en ditmaal naar Mark en krijgt deze vol op zijn slof en passeert de keeper voor de derde keer, 0-3. Vlak voor het eindsignaal wordt een speler in het strafschopgebied onderuitgehaald en de bal komt op de penaltystip te liggen en Izak maakt nog even de 0-4, totale verbijstering bij Kagia. Met deze uitslag verlaten de strijders het veld met een gedachte van, ons kan niets meer gebeuren met deze monster tussenstand van de eerste helft, maar dan gebeurt in het tweede bedrijf iets waar we niet op gerekend hebben.

Kagia heeft de thee goed laten smaken en zien we in de tweede helft ineens een hele andere wedstrijd waar onze mannen totaal verrast worden en Kagia opent met een serie van drie tegengoals binnen tien minuten en dan staat het wel even 3-4. We zien dat de vogels daardoor helemaal van pad zijn en proberen nog de kleine voorsprong die er is te behouden en dan kondigt zich gewoon domme pech aan en probeert een speler van de Rijnvogels de bal uit het doelgebied te koppen maar beland in het eigen doel, 4-4. En dan is het knokken van beide teams om van die vier af te komen maar wat er ook gebeurt de stand blijft gelijk.

Samenvattend, de eerste helft afsluiten met een feestgevoel en de tweede helft dramatisch met een regen van gele kaarten en zelf wordt de rode kaart aan de vogels getoond en met tien ja even met negen spelers door geel gespeeld, ook een scheidsrechter kan een wedstrijd veranderen in een drama. Oke mannen dit leermoment hebben we gehad we blijven op nummer drie staan dus staan we nog op een veilige plek in de competitie. Volgende week een thuiswedstrijd tegen Kattuk Noord.