Wedstrijd, FC Rijnvogels 10 –svWarmuda 4
Aanvang, 12.00 uur, Scheidsrechter, Frank de Wit
Tussenstand, 1-0
Eindstand, 6-1
Doelpunten, Aron 3x, Wesly 1x, Izaäk 1x en Johan 1x

Uit Warmond was Warmuda 4  de tegenstander die richting Kooltuin waren afgereisd die onderaan de ranglijst staat tegen heren 10 die bovenaan staan in de competitie. In de eerste helft zien we beide teams een matige eerste dertig minuten neerzetten waar veel duels in het middenveld worden gespeeld. Beide teams komen maar af en toe in het doelgebied en Warmuda is de eerste die kans krijgt om te scoren maar deze zeldzame aanval gaat hoog boven het doel van de vogels, ook een tweede kans weet onze keeper spectaculair te stoppen. Aron die een kei is in de afstandsschoten die de laatste tijd met een poeier de touwen weet te raken ziet nu wederom na de dertigste minuut met een zuiver schot de keeper van Warmuda te verrassen en de openingstreffer op zijn naam te zetten, 1-0. Na deze treffer blijft het niveau aan beide kanten hetzelfde en krijgen we geen spectaculaire hoogstanden te zien die de categorie spannend krijgt. Met deze magere voorsprong kunnen we richting de thee.
Het tweede bedrijf hopen we dat de mannen in de kleedkamer wat serieuze afspraken hebben gemaakt en daar gaan we ook van uit. Aron zal wel aangeboden hebben om gewoon zijn zuivere afstandsschoten er in te houden met afgewisseld wat varianten van de overige spelers. Niets is te veel gezegd en komen de mannen met een ijzersterke formatie het veld in. Acht minuten waren er voor nodig om de tweede goal te zien die lekker werd ingeschoten door Wesley, 2-0. Aron houd woord bij de daad en een verre knal gaat achter de keeper van Warmuda en dan is het 3-0. Na deze treffers houden onze mannen het even voor gezien en verslappen ze in de wedstrijd en daar profiteren de Warmonders van en kunnen de 3-1 in tikken. Dat Aron het ook anders kan bewijst wel zijn volgende actie, drie keer het balletje hoog houden en dan omdraaien en vervolgens de bal vol op zijn pantoffel richting het doel van Warmuda en deze keeper heeft het nakijken, 4-1. Zijn volgende actie is toch weer van ver, 5-1. In de laatste fase van de wedstrijd krijgt Janko de lange bal vervolgens een assist naar Johan en boem de 6-1, en met deze uitslag behalen we de koppositie in de competitie en dan is het met goed voetbal deze te behouden. Mannen allemaal geweldig gespeeld en de volgende strijd is uit en niet zo ver, Rijnsburg.