Wedstrijd, SV Wassenaar 3 – FC Rijnvogels 10
Tussenstand, 0-1
Eindstand, 0-3
Doelpunten, eigen, Aron en Bryan

Een uitwedstrijd richting Wassenaar locatie Kerkehout tegen sv Wassenaar 3, de weg er naar toe was chaotisch daar de complete N44 geheel was afgesloten en alle wegen er om heen een totale verkeersinfarct ervoer. Daar de wedstrijd om 14.30u. gepland stond liep het ongeveer een half uur uit voordat het team compleet was.
Van Jongens 19-2 is het nieuwe seizoen Heren 10 geworden, kleine jongens worden groot. Ook de opkomst is groot en is het een elftal-plus geworden zoveel spelers in een team dus Frank kan heerlijk wisselen. De eerste helft was het Wassenaar die meer op de speelhelft van onze Heren te zien waren. Vele kansen werden niet benut door de Wassenaarders en na de vijfentwintigste minuut was er wat gerommel bij het doel van Wassenaar en scoort de tegenpartij in eigen doel, 0-1. Hierna wordt er gewisseld en komen onze Heren pas goed in de wedstrijd tot aan de rust.

De tweede helft blijven onze Heren in de aanval en vele schoten op doel gaan net naast de paal. Een vrije trap genomen door Aron die snoeihard de onderkant van de lat raakt en vervolgens achter de kansloze keeper van Wassenaar in het net beland, 0-2. Als je Bryan samen met Aron in de voorhoede zet dan weet je gewoon dat Aron vele malen met een goed gerichte voorzet Bryan weet te bereiken en zo kan Bryan de 0-3 in tikken en dan weet Wassenaar niet meer de aansluiting te vinden en gaat Heren 10 met een welverdiende overwinning en eerste van de bekercompetitie weer richting de Kooltuin.