HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MO19: Gelijkspel had verdiend geweest

Zaterdag 17 december 2016 stond de laatste wedstrijd, voor de winterstop, voor de MO19 op het programma.

Na de mooie overwinning vorige week, waren ze gebrand om de overwinning tegen Barendrecht ook naar zich toe te trekken.

Helaas verliest Rijnvogels met 0-1, maar een gelijkspel had er zeker ingezeten en was meer dan verdiend geweest.

 

Het warm lopen begint Rijnvogels  in het blauwe tenue, maar het blijkt dat Barendrecht ook blauwe shirts aanhebben , dus een speciale combinatie bij de aftrap namelijk:  blauwe sokken, zwart broekje en rood shirt

 

Onder leiding van trainers/ coaches Philip van den Eijkel en Albert de Haas starten de meiden om 10:15 uur op veld 3 aan de wedstrijd.

Ebi Meijer was aanwezig op de bank en popelt om na de winterstop weer te starten met Keepen, Gelukkig is Manouk Bastiaans een perfecte invaller, die staat haar vrouwtje op het doel.  Femke Fielemon, Romy de  Haas, Iris van Delft en Roos Filippo beginnen in de achterhoede, op het middenveld Marieke Hensbergen, Anouk Stolk en Kim van Riel en Mieke den Heijer, Naomi van der Horst en Pascalle Ooms in de voorhoede.

Lotte Durieux en Rianne Schaap beginnen op de bank en Jedidja van der Put is afwezig wegens andere verplichtingen.

 

De wedstrijd gaat fel van start, er wordt goed gespeeld. Barendrecht bezit twee snelle buitenspeelsters, Manouk moet meteen aan de bak en laat mooie reddingen zien. De meiden van Rijnvogels laten zich niet intimideren door de tegenstander, dat is een geweldige groei die dit jonge team zichtbaar heeft gemaakt. Wat in het begin van de competitie nog lastig was gaat nu zijn vruchten afwerpen. Samen als team aan het werk. Dat resulteert in kansen, Naomi plaatst een schot, helaas gaat deze net naast het doel. Ook Mieke en Pascalle krijgen een kans maar de bal beland in de handen van de keeper.

Halverwege de eerste helft wisselt Anouk met Lotte. Het spel blijft spannend om naar te kijken, Kim krijgt nog kans om een cornerbal  erin te schieten maar de bal beland naast het doel.

De eerste corner die  Barendrecht krijgt, wordt meteen benut en Rijnvogels komt op achterstand, dat is een domper en de koppies moeten weer omhoog. Er wordt gestreden maar met deze stand gaat ze de rust in.

 

De tweede helft wordt zeer sterk gestart door de meiden van Rijnvogels, er wordt goed vooruit gevoetbald en in de eerste minuten krijgt Naomi een kans maar weet deze niet in de touwen te prikken. Later is het Naomi, die onderuit gehaald word en het veld even moet verlaten, Rianne komt erin en staat haar vrouwtje weer na een periode van afwezigheid, klasse gedaan !

Er vinden nog wat wissels plaats, Anouk en Naomi komen erin voor Femke en Kim. Er wordt hard gewerkt en risico’s genomen, door 1 op 1 achterin te gaan spelen. Rijnvogels blijft voor de gelijkmaker strijden en het is voor de toeschouwers erg spannend om naar te kijken. Helaas trekt Barendrecht aan het langste eind en de stand blijft 0-1.

 

Een spannende pot voetbal hebben de ouders gezien, het is een leuk team die hard werkt met en voor elkaar, het leuke is dat de ouders ook steeds meer een feestje van de zaterdag gaan maken, elke week neemt iemand wat lekkers mee bij de koffie, vandaag was dit Erik Hensbergen, lekker hoor !

Er worden foto’s gemaakt en elke week een verslag geschreven, vandaag kreeg de verslaggeefster zelfs een paar handschoenen te leen, ja.. het is super leuk om naar de voetbal te komen, ondanks het winterse weer, dat nemen we voor lief !

 

18/12/2016


Alle wedstrijdverslagen van Geen categorie

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media