HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

MO17-1 – Alphense Boys MO17-1

25 maart FCRijnvogels MO17-1 – Alphense Boys MO17-1 0-2

Willem, wil jij weer verslagen schrijven? was de vraag die ik kreeg bij aanvang van het nieuwe avontuur van de dames in de hoofdklasse. Ik had het in de najaarscompetitie in de eerste klasse ook een aantal keren gedaan, dus waarom niet.

Zo gezegd, zo gedaan. Maar nu na de derde verliespartij vind ik toch dat er meer moet worden geschreven over de meiden behalve “verslagen” (moet wel toegeven dat het enorm gemakkelijk is in tegenstelling tot de najaarscompetitie waar dat maar “1x” gebeurde)

Wij van de begeleiding zijn namelijk enorm trots op “onze” meiden die elke wedstrijd in de hoofdklasse laten zien dat ze er gewoon thuishoren, ondanks enige scepsis van hun kant aan het begin van de competitie. Ik weet dat de cijfers niet liegen en 0 punten is 0 punten, maar wat wij zien is gewoon een goed voetballend team wat enorm gegroeid is in de laatste anderhalf jaar.

Positioneel steeds beter en elke week een enorme vechtlust tonend ondanks de enorme krapte van de selectie. En ondanks die krapte toch eerst een wedstrijd spelen voor andere noodlijdende elftallen (5 van de 13 meiden) maakt ons supertrots!!

Dat dit consequenties heeft voor de eigen wedstrijd zal geen verrassing zijn, want ondanks de redelijke conditie is twee wedstrijden achter elkaar gewoon teveel en dat bleek ook tegen Alphense “Girls”. In de eerste 65 minuten van de wedstrijd zagen wij een gelijk opgaande wedstrijd, waarin we in onze ogen zelfs beter voetbal lieten zien dan onze tegenstander. Hierna was de pijp helaas leeg en kregen we alsnog 2 tegendoelpunten te verwerken. Dat de meiden goed bezig zijn blijkt wel uit het feit dat we een groeiend aantal supporters hebben en we deze wedstrijd zelfs bezoek hadden van de scout van Quick Boys en ik weet dat die alleen komt als er potentie is ;).

Dus meiden, niet getreurd! Als wij zo blijven voetballen en de trainingsopkomst nog iets opschroeven (ik weet dat het lastig is met school, baantjes en vriendjes, het toverwoord is “plannen”) gaat het kwartje ook nog anders vallen en komen de punten vanzelf. Dus deze week weer heerlijk trainen met z’n allen, zaterdag zijn we vrij maar de woensdag erop weer een kraker tegen Rijnsburgse Boys

Hoop dat we dan weer kunnen rekenen op onze enthousiaste supporters en Mike, die ook in de hoofdklasse laat zien een uitstekend vlagger te zijn. Verder wil ik ook nog Arie Kuijt bedanken voor het fluiten deze week. Toch fijn als er een goede scheidsrechter loopt.

26/03/2018


Alle wedstrijdverslagen van MO17-1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media