HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

FCR MO 17 verliest na goed spel toch van Oegstgeest MO 17.

FCR MO 17 verliest na goed spel toch van Oegstgeest MO 17.

Voor aanvang van de wedstrijd krijgen de meiden een goede warming up in het warme zonnetje. De wangen waren al rood nog voor aanvang van de wedstrijd.

Snelle start. Linda moet gelijk al aan de bak. Gelukkig weet ze de bal te houden. Weer zien we een mooi spel tussen de meiden. We zien niet alleen één-tweetjes, maar zelfs één- twee-drietjes! De wedstrijd gaat redelijk gelijk op. In het kunstgras langs de lijn liggen Tessa, Ilse en Janine te genieten van de wedstrijd en het zonnetje.

Naomi is weer sterk aanwezig voorin en probeert via een sliding te scoren, maar ze moest zich inhouden. Niet lang na deze poging zien we wederom Naomi in actie. De keepster is ver uit haar doel en Naomi wipt hem over haar heen. Goed gezien! Jammergenoeg ging de bal nipt naast.

We komen steeds sterker in de wedstrijd en eigenlijk staan we allemaal te wachten op dat doelpunt. Er volgt een corner die Elisa goed neemt. De bal komt mooi voor het doel en Kayleigh pakt haar kans. Net naast!

Door de warmte wordt er een drinkpauze ingelast. Ilse komt naar me toe: “Olga, heeft u paracetamol in uw tas?”. Naast de 2 x € 2,- die Louise aan mij heeft gegeven voor Kayleigh, twee ringen, een armband, ketting, de sleutels van Aysha en ALLE mobieltjes van de meiden heb ik inderdaad ook paracetamol in mijn handtas. Waar mijn hutkoffer allemaal wel niet goed voor is.

Het spel vervolgt en we zien een in het nauw gedreven Naomi. Ze kan de bal meegeven aan Kayleigh die voorzet richting Kyra. Kyra wordt gehinderd door de tegenstander. Vanaf de zijkant horen we steeds de aanwijzingen van Jan Pieter. Je ziet dat de meiden dat prettig vinden.  We zien vijf minuten voor de rust nog een mooie uitbraak van Sandy, maar het wil niet lukken.

En dan ineens is het Oegstgeest die scoort! Het is 0-1. Zo jammer. We zijn beduidend sterker deze eerste helft. Dan is zo’n tegendoelpunt zuur. Er volgt nog 1 enorme kans om op gelijk spel te komen voor de rust door een actie van Kayleigh. Een hard en hoog schot van afstand, maar hij komt op de lat!

De tweede helft beginnen we vol goede moed. En wat zien we dan? Een heel lullig doelpunt. Hij rolt er zo in. Maar hoe lullig hij ook is, hij telt. Het is 0-2. Dat voelt niet eerlijk, zeker gezien het spel wat we toe nu toe hebben gezien.

Dan zien we een mooie opbouw die start bij Tessa. Tessa passt naar Emma, Emma naar Kyra, Kyra weer naar Emma en Emma probeert de bal bij Sandy te krijgen. Die haalt het net niet en de bal komt bij Ilse. Hij is mooi voor het doel, maar Ilse krijgt de ruimte niet. Mooi kans, mooie opbouw.

Lotte heeft verzorging nodig en Ruud is er als de kippen bij. Gewapend met twee bidons en een flesje spa blauw in zijn kontzak rent hij het veld in. Wanneer ik wat beter kijk zie ik ook dat hij op blote voeten het veld in rent. In de dug-out staan er teenslippers. Dat verklaart het. Lotte gaat er uit, Janien komt erin.

Kyra neemt de bal mee en passt naar Sandy. Sandy weet zich mooi vrij te spelen en passt naar Sanne. Sanne waagt een schot, maar de keepster weet met haar voet de bal van de lijn te houden. Elice (met een ‘c’ vanaf nu), komt van achterin een heel eind naar voren en schiet richting Ilse. Ilse ruikt haar kans om te scoren en komt één op één met de keepster. En dan,…BOEM! Ze klappen op elkaar en de keepster gaat naar de grond en blijft liggen. Terwijl ze verzorgd wordt staat Ilse er naast een beetje te draaien. De anderen maken gebruik van de ingelaste drinkpauze. De keepster staat vervolgens op en loopt gelijk weg. Ilse had haar een hand netjes willen geven. Wat doet Ilse vervolgens? Ze loopt alsnog naar de keepster die langs de lijn wat water staat te drinken en geeft een hand. Het toeval wil dat de keepster ook Ilse heet!

In de achterhoede zien we een sterke Tessa, maar op het veld zien we ook een steeds sterker wordend Oegstgeest. We zijn het spel een beetje kwijt lijkt wel. Jammer want de eerste helft was echt wel goed. Missen ze misschien de aanwijzingen van trainer Jan Pieter? Die kon de tweede helft helaas niet blijven. Ik stop mijn boekje met aantekeningen weg, want hoe het spel er nu uit ziet gaat er niets meer gebeuren. FOUT! Het werd 0-3 en zelfs 0-4! Jammer, maar we hebben het Oegstgeest zeker niet makkelijk gemaakt. Volgende keer staan we er weer om van jullie progressie te genieten. Die punten komen wel!

11/09/2016


Alle wedstrijdverslagen van MO17-1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media