HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Heren 2: Einde bekerverhaal voor het Tweede

Tweede is uitgebekerd

 De bekerwedstrijden in de aanloop naar het echte werk zijn bepaald geen succes geweest voor het tweede. Een overwinning en twee nederlagen waarvan de laatste tegen Katwijk 2 betekende einde bekerverhaal. Hopelijk komt de vorm bijtijds terug want aanstaande zaterdag wacht de altijd lastige uitwedstrijd tegen Noordwijk als de competitie begint.

De laatste wedstrijd in het drieluik Neptunus/Schiebroek 2, Quick Boys 3 en Katwijk 2 was op de Kooltuin tegen de oranjehemden. Uiteindelijk liepen de mannen van trainer Stefan Schaafsma tegen een 1-3 nederlaag aan die door twee treffers van Jelle van den Oever in de blessuretijd tot stand kwam. De zege van de Krombewoners was over het hele duel bekeken wel terecht. Hun spel oogde iets verzorgder. Toch hadden de gastheren de nodige mogelijkheden om vanuit het aantal kansen om meer dan één treffer te produceren. In de eerste helft had Roy van Leeuwen de pech de lat te treffen maar trof ook twee keer de prima keepende Frank Kardjani op zijn weg te vinden. Collega doelman Mitchell Zandbergen had ook een paar knappe parades in huis maar was kansloos bij de treffer van Matthijs van Beelen na een prima Katwijk aanval.

In het tweede bedrijf voerden de bezoekers ook de boventoon doch konden de score niet verder uitbouwen zodat de vogels in de wedstrijd bleven. Pogingen van Robbin van Dijk en Corné Dijkhuizen liepen vooralsnog op niets uit omdat er ene Kardjani niet van wijken wilde weten. Toch zou hij eenmaal moeten vissen. Robbin van Dijk, bijna op de achterlijn, verraste de Katwijksluitpost met een uiterst slim balletje daar waar op een assist werd gerekend. Op dat moment was de gelijkmaker enigszins tegen de verhouding in maar zoiets gebeurt wel vaker op de groene mat. Op dat moment kon het dus nog alle kanten op maar het dubbeltje viel naar de oranje kant. Twee goals in de blessuretijd deden het doek vallen.

16/09/2018


Alle wedstrijdverslagen van Heren 2

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media