Eerste nederlaag in oefenreeks

Jong Volendam-FC Rijnvogels 3-2

Het uitstapje naar een van ’s lands bekendste toeristenplaatsen leverde de eerste nederlaag op in de tot nu toe redelijk succesvolle serie oefenwedstrijden. Het souvenir dat de Rijnvogels mee terug brachten naar Katwijk was verpakt – zonder strik er om- als 3- 2 nederlaag. ‘De eerste helft was niet best van onze kant’ oordeelde Van Heek maar na de rust hadden we een sterke fase waarin we weer de leiding namen na een penalty die door Jaap van Duijn werd binnen geschoten nadat Arno Dijkstra was gevloerd. In de slotfase pakte de thuisclub alsnog de winst’.

Romano van der Stoep had met een schot vanaf de zijkant  de vogels op 0-1 gezet en nog voor de rust werd het gelijk. Daarna dus de 1-2 maar na de gelijkmaker bleef de winst in Volendam.