HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

DWO MO11-1 – FC Rijnvogels MO11-1

18/05/’19 DWO MO11-1  – FCR MO11-1

Ergens in the middle of nowwhere konden we op de deze vroege morgen het voetbalcomplex van de nummer 2 vinden. De meiden moesten zeer vroeg uit de veren. Meestal zijn ze dan niet voorruit te branden maar afgelopen zaterdag was dat anders.

Om even over half 9 was de aftrap en konden de meiden aan de bak. Nikki mocht zich in het gele keeperstenue hijsen en kon zich daar weer bewijzen. Suzan stond als eerste wissel.

De eerste corner was voor FCR. Maar deze corner die van de voet van Tessa kwam, was niet heel gevaarlijk. De tweede corner werd weggewerkt door DWO en Lisa schoot in tweede instantie naast. FCR was de voetballende ploeg maar de kansen van Tess en Esmee waren voor de keepster of gingen naast. Bij een andere corner was er balverlies en ging DWO counteren. Maar het schot was voor Nikki. Daarna schoot DWO de bal tegen de lat en was de rebound ook voor Nikki. DWO was iets te veel in ons strafschopgebied te vinden, en de volgende corner werd via de zijkant van het hoofd van Fleur weggewerkt.

Na de time-out bleef Esmee als wissel achter. DWO was meerin balbezit maar voor alsnog kon FCR het voetballend oplossen. Ook de voeten van Nikki moesten in actie komen na een schot richting haar territorium. Even daarna lag het spel even stil nadat Lisa een tikkie in haar gezicht had gekregen.Maar ze kon snel weer door. Even later werd Nikki gepasseerd en lag de 1 – 0 in het net. Maar Lisa maakte binnen 3 minuten de gelijkmaker met een prachtig schot. DWO bleef jagen op een goal en ging er een bal maar net voorlangs de goal. Op slag van rust was er een iets te korte doeltrap en kon Nikki haar fout herstellen door een redding.

Na rust bleef Tess even als wissel achter. Een indribbel op een mooie plek moest helaas terug richting Isabel. Tessa kreeg een bal hard in haar gezicht maar ging gewoon door. FCR had moeite om langs de defensie van DWO te komen. DWO kreeg twee corners achter elkaar en de tweede ging precies tussen Nikki en de paal zo het doel in. De ballen van Isabel en Fleur wilden het doel niet in. Fleur was verdedigend lekker bezig. Lisa was aan het vechten voor de bal en terwijl ze op de grond lag, kreeg ze bal toch nog bij Suzan. Een paar meter verder lag ze weer en kreeg ze een vrije trap mee. Fleur schoot deze helaas ver naast. Omdat DWO regelmatig in balbezit was moest Tessa meer terugzakken en verdedigende acties uitvoeren. Maar dat deed zij ook prima. Net voor de laatste time – out ging een schot van Esmee naast.

Het laatste kwartier begon Fleur als wissel en stond Esmee in de verdediging. Tess had last van haar voet nadat een tegenspeelster een tree te hoog stond maar ging snel weer door. Lisa had een fantastische actie en schoot de bal aan de binnenkant van de paal. Hoewel het leek alsof hij erin zat was hij niet over de doellijn geweest. Tessa stond daarna nog even wissel. Opeens was daar de 3 – 1. FCR probeerde wat terug te doen en Mariël schoot de bal naar Fleur. Die probeerde uit te halen maar een speelster van DWO gooide zich ervoor. Aan het einde waren er voor beide ploegen nog wat kansen. Isabel stond nu even wissel en vlak voor tijd schoot DWO,  na een corner, de vernietigende 4 – 1 in. En weer werd het bikkelen en het teamwork van FCR niet beloond. Jammer…

Zaterdag, 25 mei, gaan de meiden met frisse moed de strijd weer aan. Dit keer in eigen huis tegen de MO11-1 van Bernardus. De uitwedstrijd hebben ze met 0 – 1 verloren, dus zullen ze de punten op de Kooltuin willen houden. Het zal vast weer een spannende pot worden! Om 8.30 is de aftrap. Kom deze meiden gerust even aanmoedigen!

20/05/2019


Alle wedstrijdverslagen van Geen categorie

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media