HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Den Hoorn MO15-1 tegen Rijnvogels MO15-1

IMG_0008 IMG_0015 IMG_0018 IMG_0022 IMG_0023 IMG_0026 IMG_0027 IMG_0029 IMG_0031 IMG_0034 IMG_0037 IMG_0039 IMG_0043 IMG_0044 IMG_0045 IMG_0046 IMG_0047 IMG_0048 IMG_0049 IMG_0055 IMG_0058 IMG_0060 IMG_0062Vandaag spelen de meiden van de MO15-1 uit tegen Den Hoorn, een klein plaatsje naast Delft. De meiden komen nog eens ergens. Na de verloren wedstrijd van vorige week moeten de meiden, als ze nog wat willen betekenen in de beker, er vol tegenaan.

De start is altijd even de tegenstander aftasten. Er wordt goed gecombineerd en de eerste kans is van Danièle op links, die de bal net langs de doelpaal ziet rollen. Den Hoorn neemt de achterbal snel en de aanvallers schieten naar voren, Cathy onze keepster, is alert en plukt de bal van het veld. Rijnvogels bouwt op vanuit achteren, door het midden komt de bal bij Vivienne. Zij krijgt de bal net niet goed op haar slof. Rijnvogels blijft drukken en Elise kan uithalen, maar ziet haar schot ook naast de paal belanden. Den Hoorn probeert eruit te komen, maar Rijnvogels is sterker. Er volgt een goed gecombineerde aanval over links en Meike ramt de bal richting doel, maar de bal wil er niet in. De keeper trapt uit maar Corine kan de bal oppakken en speelt weer Meike aan, die niet aarzelt en weer uithaalt. De bal rolt naast het doel. Den Hoorn heeft meer geluk wanneer een van de speelsters een afstandsschot hoog in het doelnet schiet, 1-0. De Rijnvogels geeft zich niet zomaar gewonnen en versieren een vrije trap. Sacha neemt deze en bedient Vivianne, die haar kans in de handen van de keeper ziet verdwijnen. Hoewel de meiden vlot en leuk spel laten zien, levert het nog geen doelpunt op. Julia passt de bal naar onze aanvallers, maar Den Hoorn kan overnemen en zetten koers richting doel van onze meiden. Er wordt geschoten, Cathy neemt een snoekduik en plukt de bal zo uit de lucht.

Na de rust lijken de teams goed uitgerust het veld op te komen. Den Hoorn krijgt in de eerste minuten al een kans, maar de Rijnvogels laten zich niet voor de gek houden. Ze drukken hun tegenstander terug op hun eigen helft. Er volgen een aantal mogelijkheden, die helaas niet uitgroeien tot grote kansen. Den Hoorn laat de achterhoede hard werken. Hierdoor ontstaat er ook wat ruimte zodat Vivianne Elise aan kan spelen, Den Hoorn stoort en werkt de bal over de lijn. Marith gooit in en de bal gaat via Charlotte naar Neline, maar krijgt de bal niet goed in positie. Het spel gaat nu wat meer over en weer. De meiden werken er hard voor en krijgen een corner, maar de bal lijkt er niet in te willen. De tegenpartij heeft meer geluk en met een rommelbal voor het doel, rolt de bal zo over de doellijn, 2-0. Terwijl Den Hoorn krachtiger wordt door de voorsprong en lijkt de Rijnvogels scherpte te verliezen. De tijd tikt weg en onze toppers krijgen het tij niet gekeerd. 2-0 is de uitslag, die naar mijn inziens ook best andersom had kunnen zijn. Nu even lekker rusten en volgende week weer vlammen in de Kooltuin tegen Graaf Willem II VAC om 10:15 uur. Komen jullie ook kijken?

03/09/2016


Alle wedstrijdverslagen van MO15-1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media