HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

De kabouters trainen weer op het veld!

De kabouters trainen weer op het veld!

Al vroeg op deze mistige zaterdagmorgen (18 februari 2017) kwamen de jongste strijders van FC Rijnvogels met veel zin naar de training.
Trainer Peter en Dylan waren er niet vandaag. Linsey en Kim (de mama van Floor) stonden met koffie op de kabouters te wachten.
Het was best fris in de mist. En best vroeg ook. Maar daar hadden de kabouters geen boodschap aan. Zij willen trainen.
Na de warming up gingen ze aan de slag. Een nieuwe techniek oefening. Deze is eigenlijk voor de iets oudere kinderen, maar onderschat de kabouters niet. Zij kunnen best in een groot vierkant met daarin een klein vierkant onze bal onder controle houden. Als ze willen uiteraard. Het leukste van dit spel is toch de bal van de ander wegschoppen.
Of misschien nog wel leuker, de pionnen omver schoppen.
Een vijf tegen vier wedstrijd is ook leuk! De kabouters hebben maar 1 doel; scoren. Heerlijk om die kleine gasten te zien met die bal. De winnaarsmentaliteit zit er al vroeg in.
En als laatste mochten de kabouters op Linsey schieten. Het blijft het leukste stukje van de training. Voor de kabouters dan….. Linsey dacht er anders over. ?

Wist u dat Kim helemaal niet kan voetballen? Dát hadden de kabouters al snel door. Ze kan veters strikken. Troosten. Zorgen dat wij plezier hebben, en dat wij luisteren. Maar voetballen, dat moet iemand haar maar snel gaan leren!

Tot volgende week zaterdag om 8.45 uur op het veld. Met peter er weer bij.

20/02/2017


Alle wedstrijdverslagen van Kabouters

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media