Mo11-2 krijgen te weinig tegen Rijnsburgseboys

zaterdag en het was al weer 4 november. Wat gaat zo,n jaar toch hard. Het lijkt wel als de dag van gisteren dat we nog op het balkon stonden met de jo15-3 het kampioenschap te vieren. En dan staat nu de 6e wedstrijd van de competitie al weer op het programma thuis tegen Rbb. Na een goede week van rust en ziekte was ik zelf ook weer blij om even op het veld te zijn en wil ook iedereen bedanken voor de aardige opmerkingen en goed bedoelde worden. Maar nu terug naar de wedstrijd waar we vandaag door afwezigheid van een aantal dames een invalster hadden uit de mo11-1 en dat was het zusje van Emmie muller, Lotte.

De wedstrijd begon en beide teams waren aan elkaar gewaagd. Het was dit keer echt leuk om naar te kijken. Kansen gingen over en weer, er werd gelachen en aanmoedigen langs de kant van het veld. Kortom alles leek goed te gaan zelfs toen na een uitbraak van onze meiden de dames voor het eerst dit jaar op een 1-0 voorsprong kwamen  door een goede sprint van Lotte en een keurige goal. Echt tot aan de rust leek alles goed te gaan en in de rust werd er daarom door trainer Jeroen op gewezen dat we toch nog beter moesten gaan overspelen. Maar toch ging het mis in de 2e helft. Na zo kleine 10min werd het dan toch 1-1 door een afgeslagen bal die voor de voeten kwam van een speelster van Rijnsburg. Vlak daarna werd het zelfs 1-2 door het simpele feit dat we zelf niet goed met onze kansen om gingen  en zij wel.

Maar dames dan is er wel nog een klein dingetje dat ik daar over wil zeggen. kijk aanvallen doe je als een team maar verdedigen ook en ik heb vaak genoeg gezien gisteren dat jullie Esmee aan haar lot over lieten  zo van   o zij lost het wel op. Wat ze ook wel deed, maar daar gaat het nu juist om je bent een team en ondanks dat iedereen zijn beste wedstrijd gespeeld heeft gisteren verwacht ik wel dat als iemand van je team het moeilijk heeft dat je hem of haar helpt en mee blijft doen.  Maar goed, door met de wedstrijd gelukkig wist onze Suzan er met een fraaie lob 2-2 van te maken en hadden we lange tijd uitzicht op ons eerste punt. Helaas mocht dit niet zo zijn want uit een hoekschop wist Rijnsburg op een goede wijze de stand en eindstand op 2-3 te brengen met een ferme knal in de hoek van het doel.

Dames, jullie hebben ons echt verwend en ik ben er zeker van dat die overwinning er echt nog wel komt. En als jullie winnen krijgen jullie echt wat van Jeroen en mij.  Ga lekker trainen van de week, luister goed naar Naomi en Cor op maandag  en naar Jeroen en Naomi en Mario op woensdag en dan komt ’t echt goed. Daar ben ik zeker van.

Zet hem op van de week. toi toi toi, ik zie jullie woensdag even weer.
gr van jullie begeleider jaap Kuijt fc Rijnvogels  mo11-2