Dames 3 – Oegstgeest Dames 2

Verslag Rijnvogels DS3 – VV Oegstgeest DS2
Een wedstrijd die we moesten winnen om niet in onderste regionen te blijven hangen een wedstrijd waar enkele terug kwamen van een lange vakantie  en lange blessure Waar we in het begin van de wedstrijd al vroeg de score openden  door Laura volgende de tweede en derde doelpunt elkaar snel op ook door Laura de Best na 20 min werden enkele wissels door gevoerd voor  Esther kwam  voor Brenda  Eef kwam erin voor Connie en Jeanine voor Martine zo voetbalde de dames de eerste helft uit met daar in nog enkele kansen voor Kim R waar de score voor de rust hoger  moeten wezen .
In de rust op het veld gebleven dames lekker laten kletsen In het begin van de tweede helft werd er gevoetbald zoals we op de trainingen doen goed kombinatie spel het balletje het werk laten doen werd de  tegenstander van het kastje naar de muur gestuurd  volgende  de doelpunten elkaar snel de een nog mooier dan de ander liepen de Dames uit naar de score van 10- 0 tussen door nog enkele wissels scoorde Laura  nog een maal Jeanine 3 keer Martine bij haar afscheidswedstijd 2 keer