HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

A-selectie aan de slag bij Olympia

Maart roert zijn staart en dat is buiten goed te merken. De A selectie van FC Rijnvogels had afgelopen dinsdag buiten een prima training op het veld afgewerkt, maar de kou was afgelopen donderdag toch echt te dominant en dus werden er alternatieven gezocht om er een nuttige en sportieve avond van te maken. Een lesje bodypump bij Olympia Sport and Health bleek een hele leuke invulling te zijn.

Wat is bodypump nou precies? Bodypump is een groepstraining op muziek waarbij alle spiergroepen worden aangesproken. Een uur lang worden je kracht- en uithoudingsvermogen op de proef gesteld met een halter met gewichten er aan. Instructeur Lenie maakte er een feest van en zowel de meiden als de staf gingen tot het gaatje. Maar wel met een glimlach om de mond, want de les was ontzettend leuk.

Namens de Vrouwenselectie van FC Rijnvogels bedankt wij Onlympia voor de uitstekende les en warme ontvangst. Benieuwd naar deze sportschool waar kwaliteit, luxe, service en ontspanning voorop staat? Kijk dan op de website van Olympia: www.olympiasport.nl  

 

02/03/2018


Alle wedstrijdverslagen van Vrouwen 1

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media