Wedstrijd, Rijnvogels JO19-2 – VVSB JO19-4,

Einduitslag, 2-4,

Doelpunten, Bryan 1x en Aron Z. 1x

Trainers Bertha en Adri.

Scheidsrechter, Ben Berk.

De eerste wedstrijd in 2018 voor de mannen van 19-2 heeft een moeizame start zo lijkt het althans maar Bryan weet in de vierde minuut de openingstreffer te maken en dat geeft weer een goed gevoel voor het verdere verloop van de wedstrijd. Van een echte wedstrijd is van beide kanten nog geen spraken en twintig minuten later en wat gepoeier op het doel van Aron door VVSB is daar de gelijkmaker. De aanvallen van de Rijnvogels worden niet afgemaakt en stuiten telkens weer op de verdediging van VVSB. Pas in de eindfase van de eerste helft en een slechte verdediging van de Rijnvogels weet de tegenstander simpelweg nog drie goals te scoren en met een tussenstand van ineens 1-4 verlaten we veld 2.

De tweede helft lijkt er een beetje progressie in te komen maar meer als dat wordt het niet en gelukkig zien we tussen vlagen door een wedstrijdje waar de voorzet naar Bryan gaat die vervolgens Aron vrij naar het doet ziet lopen en de inmiddels toegestroomde verdedigers van VVSB die Aron proberen te stoppen maar daar is Aron en kan deze voorzet lekker in pegelen, 2-4 en is er nog voldoende tijd om de achterstand in te halen. Scheidrechter Ben die overigens een goede arbitrage laat zien moet helaas een speler van VVSB richting de zijlijn sturen die het nog steeds niet begrijpt het woord K…..R te moeten gebruiken om zijn frustratie te moeten afreageren en kunnen zij met tien man verder. Helaas kunnen de vogels hier niet van profiteren en wordt de einduitslag 2-4.

Oke mannen alle begin in dit nieuw jaar is ook bij de voetbal moeilijk en gaan we aankomende wedstrijden met goede moed verder en staat er op 3 februari een oefenpartij tegen onze eigen vogels op het programma.