HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

G-AFDELING| Hoek-group officieel sponsor van onze G-Afdeling

Het werd deze zomer al vermeld; Hoek-group heeft zich als hoofdsponsor in samenwerking met ’s Heeren Loo verbonden aan onze G-Afdeling. Peter Hoek heeft nu ook namens de Hoek-group het contract ondertekend waarmee Hoek-group de komende drie jaar op de borst van onze G-voetballers prijkt.

 

FC Rijnvogels was één van de eerste verenigingen in Nederland waar mensen met een (verstandelijke) beperking konden voetballen. Door de samenwerking met ’s Heeren Loo én met Hoek-group als Hoofdsponsor gaan we bij FC Rijnvogels het G-voetbal weer naar een hoger niveau tillen. Sporten, en voetballen in het bijzonder, moet voor iedereen toegankelijk zijn en waar kan dat beter dan bij familievereniging FC Rijnvogels?

 

FC Rijnvogels is bijzonder trots dat Hoek-group en ’s Heeren Loo zich voor onze club in gaan zetten om het G-voetbal in de Duin- en Bollenstreek weer een nieuwe boost te geven. 

 

Mocht u mensen kennen die het leuk vinden om bij onze G-afdeling aan te sluiten, stuur dan een email naar ledenadministratie@fcrijnvogels.nl. Vindt u het leuk om als vrijwilliger te helpen met het begeleiden van onze G-spelers, dan komen we graag met u in contact.

 

Zie ook ons eerdere artikel op deze website: https://www.fcrijnvogels.nl/g-voetbal-samenwerking-fc-rijnvogels-s-heeren-loo-hoek-group-is-een-feit/

 

 

12/10/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media