HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

G-VOETBAL | Samenwerking FC Rijnvogels- ’s Heeren Loo – Hoek Group is een feit!

TROTS! Dat is onze vereniging FC Rijnvogels op deze samenwerking voor het G-voetbal. Met ingang van het nieuwe seizoen zal FC Rijnvogels samen met ‘s Heeren Loo het voetballen nog toegankelijker gaan maken voor G-sporters. ’s Heeren Loo  is een grote aanbieder van zorg voor mensen met een (verstandelijke) beperking en helpt deze mensen invulling aan hun dagelijkse leven te geven. In het verlengde hiervan gaan we er samen voor zorgen dat ook deze groep mensen op hun niveau kan sporten.

Om dit project te ondersteunen zal de Hoek Group zich voor 3 jaar als hoofdsponsor aan onze G-afdeling verbinden. Hoek Group uit Katwijk is een familiebedrijf dat na het openen van een bloemenwinkel in Katwijk in 1979 is uitgegroeid tot een groep van internationaal opererende handelsbedrijven in bloemen, planten en accessoires.

Wij hopen op deze wijze het G-voetbal in de regio Duin- en Bollenstreek weer een nieuwe boost te geven. Mocht u mensen kennen die het leuk vinden om bij onze G-afdeling aan te sluiten, stuur dan een email naar ledenadministratie@fcrijnvogels.nl. Vindt u het leuk om als vrijwilliger te helpen met het begeleiden van onze G-spelers, dan komen we graag met u in contact.

 

Logo 's Heeren Loo

home - K.v.v. Quick Boys

08/07/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media