HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Belangrijke informatie Foute Glamour Bingo op vrijdag 1 april

LADIES ONLY!! 

Nu de omstandigheden het eindelijk toelaten staat de dampende stampende Foute Glamour Bingo eindelijk op het punt van beginnen! Vorig jaar vlogen de kaarten over de toonbank, maar helaas gooide de pandemie op dat moment roet in het eten. Maar zo flexibel als de evenementencommissie is werd er natuurlijk gelijk voor een alternatief gezorgd. En deze is op vrijdag 1 april. Deze spannende en gezellige avond wordt er echt eentje om naar uit te kijken.

Belangrijke informatie Foute Glamour Bingo
Op vrijdag 1 april zullen de deuren van De Kooltuin om 19.15 uur open gaan. Het is van belang dat je lekker op tijd bent, uiteraard voor een mooi plekje in de kantine maar ook omdat het erg druk beloofd te worden en we om 20.00 uur moeten starten. Natuurlijk staat er voor alle dames een glaasje bubbels met een lekker hapje klaar, de toyboys zullen een lust voor het oog zijn (opvliegers gegarandeerd) en zanger Bart Heemskerk zal er een feestje van gaan maken.

De prijzenpot is gigantisch deze avond, er zullen onder andere een hoop weekendjes de deur uit gaan onder de gelukkige prijswinnaressen. Uiteraard zijn er ook extra bingo kaarten te koop, deze worden voor €10,- per stuk aangeboden. In de pauze is er een loterij waar een lootje €2,- zal gaan kosten. Er kan zowel contact als met de pin worden afgerekend. Tevens worden er muntjes verkocht voor een heerlijke versnapering aan de bar.

Registreren van je toegangskaart (belangrijk!!)
Omdat er geen registratie is geweest bij de vorige kaartverkoop is het van belang om je aanmelding te bevestigen via jeugdactiviteiten@fcrijnvogels.nl. In de mail is het van belang dat er voor iedere entreekaart een naam wordt vermeld, hier wordt dan een lijst van gemaakt door de evenementencommissie en aan de deur gecontroleerd. Bij het vorige nieuwsbericht is duidelijk vermeld dat de entreekaarten goed bewaard moesten worden. Dit bericht is hieronder terug te lezen:

EVENEMENTEN | Foute Christmas Glamour Bingo uitgesteld naar 1 april

Mocht je nu niet kunnen, dan is het ook mogelijk om een mail te sturen naar bovenstaand e-mailadres, dan kan de organisatie proberen om je kaart te verkopen. Hier geven we uiteraard geen garantie voor af en geven we geen geld terug.

Wij kijken erg uit naar deze topavond! We gaan echt iets unieks bij Rijnvogels neerzetten en we gaan er voor zorgen dat iedereen met een grote glimlach, ietwat rode wangen maar vooral met een feestelijk gevoel huiswaarts keert. Het echte Rijnvogels gevoel!

Evenementencommissie FC Rijnvogels

09/03/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media