HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Foute Christmas Glamour Bingo uitgesteld naar 1 april

De entreetickets voor de Foute Christmas Glamour Bingo vlogen vorige maand binnen één avond over de toonbank, maar helaas door de maatregelen die de afgelopen tijd zijn afgekondigd kunnen we deze spannende en gezellige avond niet door laten gaan op vrijdag 10 december. Ook de Kerstmarkt op zaterdag 11 december is vanwege dezelfde redenen afgelast. Daarom hebben we voor de bingo besloten om een nieuwe datum te zoeken en dat wordt, uiteraard geen geintje, op vrijdag 1 april 2022.

Het is van belang dat de entreetickets bewaard blijven, deze blijven dus geldig voor de nieuwe datum. Bij problemen of vragen kan er contact opgenomen worden via jeugdactiviteiten@fcrijnvogels.nl.

Zelfs de Goedheiligman heeft bij premier Rutte nog proberen aan te dringen op versoepelingen, maar helaas zwicht het kabinet ook niet voor Sinterklaas. Gelukkig heeft hij wel nog een videoboodschap voor ons achter gelaten. Let goed op wat de Sint allemaal verteld, want daardoor wordt het extra gezellig op vrijdag 1 april 2022. Tot dan!

 

 

02/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media