HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

EVENEMENTEN | Aankomend weekend komt de Winter Cup naar De Kooltuin

Aankomend weekend staat in het teken van voetbal en feest

Aanstaande zaterdag en zondag wordt het weer een drukte van belang op sportpark De Kooltuin. De Winter Cup komt weer naar Katwijk aan den Rijn en voor de derde maal gaan we voor een feestelijk weekend zorgen. Het internationale toernooi wordt georganiseerd door P&M Soccer Events en bij deze editie hebben vele teams uit verschillende landen de weg naar de kust weten te vinden. De thuisbasis is wederom Duinrell en er wordt gespeeld op de velden van Blauw-Zwart en uiteraard FC Rijnvogels.

Wij zorgen op onze eigen Kooltuin dat het weer een spektakel van jewelste gaat worden. Op de velden zullen tijdens het weekend Heren 2 (zaterdag), Vrouwen 1 en 2 (zondag) onze club vertegenwoordigen. Het toernooischema is hieronder terug te vinden. Daarnaast verzorgen wij in onze kantine de hele dag feest in de vorm van live muziek. Er wordt zowel voor de spelers als voor het publiek goed gezorgd, want het terras is ook dit jaar weer overdekt en ook de inwendige mens wordt niet teleurgesteld want vele culinaire hoogstandjes kunnen weer afgehaald worden in de diverse snackhoeken.

Kom dus gezellig naar De Kooltuin dit weekend en moedig onze teams aan en stort je gezellig in het feestgedruis. Vorig jaar ging het dak er twee dagen lang af en daar gaan we deze editie ook weer voor zorgen. Tot zaterdag en zondag bij onze mooie club!

INFORMATIEFOLDER WINTER CUP 2024

12/01/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media