HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Hoofdsponsor

Cornelis Vrolijk

Cornelis Vrolijk is een internationaal familiebedrijf met de vijfde generatie aan het roer. Wij zijn actief in de vangst, kweek, verwerking en handel van vis en garnalen. Altijd met het doel een kwalitatief hoogstaand en duurzaam product voor menselijke consumptie te produceren. Kernactiviteit is de visserij en handel in pelagische vissoorten (zoals haring en makreel). Andere belangrijke activiteiten zijn de demersale visserij (zoals tong en schol) en de vangst en kweek van (tropische) garnalen.

Onze missie: ‘Als familiebedrijf leveren we een belangrijke bijdrage aan de voedselzekerheid van miljoenen mensen. Wij doen dit met oog voor toekomstige generaties: met behoud van gezonde visbestanden, het minimaliseren van de milieubelasting en met betrokken en trotse mensen. Wij staan voor continuïteit waarbij wij met respect omgaan met de omgeving waarin wij werken.’ 

Door onze aanwezigheid in de hele keten, van schip naar schap, kunnen wij goed inspelen op wat de consument verwacht: een kwaliteitsproduct, duurzaam gevangen en waarvan de herkomst bekend is. Inclusief partnerships werken er ruim 2.000 mensen wereldwijd bij de Cornelis Vrolijk groep.

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media