HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

AFGELAST | Duels A-categorie gaan niet door, Heren 1 en Vrouwen 1 trainen

Helaas achtervolgd de pandemie ons ook nog steeds op het voetbalveld en heeft de KNVB moeten besluiten om het programma voor zaterdag 4 december deels te cancelen. De A-categorie is afgelast en dat betekent dat bij de mannen en vrouwen het eerste, tweede en derde zaterdag geen wedstrijd hebben. In plaats daarvan zal Heren 1 om 12.30 uur en Vrouwen 1 om 10.45 uur trainen op ons hoofdveld. Eerder deze week stonden er nog inhaalwedstrijden tegen respectievelijk Poortugaal en SSS op het programma, maar deze worden of zijn inmiddels uit het programma gehaald. Het programma voor 11 december staat nog open, de Tweede Kamer vergaderd vandaag, woensdag 1 december, over het maatregelenpakket wat afgelopen vrijdag tijdens de persconferentie is afgekondigd.

Coronamaatregelen bij FC Rijnvogels
Voor de teams die spelen in de B-categorie kan er gelukkig wel gevoetbald worden. De geldende regels op sportpark De Kooltuin zijn hieronder terug te lezen:

COVID 19 | Coronamaatregelen bij FC Rijnvogels

Teams kunnen zich aanmelden voor middagtrainingen
Voor de teams die graag willen trainen wilt FC Rijnvogels hen de mogelijkheid geven om dit in de middag te doen. Dit gaat wel in overleg met de club en dus dienen de teams zich aan te melden. Het nieuwsbericht hierover is hieronder terug te lezen:

TRAINEN | Teams kunnen zich aanmelden voor middagtrainingen!

01/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media