HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

COVID 19 | Coronamaatregelen bij FC Rijnvogels

Beste Rijnvogel en bezoeker van Sportpark De Kooltuin,

Wat is de overeenkomst tussen voetbal en Corona? Iedereen heeft er een mening over en weet het beter of zou het anders doen. Was het wel of geen buitenspel? Zijn de maatregelen terecht of slaat het nergens op? We hebben er allemaal mee te maken en zo ook op onze vereniging. Het bestuur worstelt net zoals iedereen met een juiste uitleg en toepassing van de nieuwe maatregelen. We willen niemand buitensluiten maar moeten ons ook aan de regels houden.

Bij de keuzes die we maken kunnen we nooit iedereen 100% tevreden stellen. Of je nu voor of tegen bent, we zullen samen als vereniging op een passende en verstandige manier met de regels om moeten gaan. Begrip hebben voor elkaar en rekening houden met elkaar helpt! Samen moeten we hier de juiste weg in zien te vinden, want samen zijn we FC Rijnvogels!

Hoe gaan wij vanaf 13 november met de nieuwe maatregelen om:

Blijf bij klachten thuis! Test jezelf bij klachten of bij twijfel. Dit doe je niet alleen voor jezelf maar ook voor een ander.

Toegang Sportpark:

Vanaf zaterdag 13 november 19.00 uur is ons sportpark alleen toegankelijk voor sporters, stafleden/begeleiders en vrijwilligers met een functionele rol op het moment van betreden van het sportpark.

Ouders en supporters hebben geen toegang. Per bezoekend team mogen maximaal 5 personen mee het Sportpark op, denk hierbij aan rij-ouders en vlaggers.

Verzamel met het team voor de ingang en betreedt als groep het Sportpark. De begeleider meldt het team aan in de ontvangstruimte.

Bezoekende teams wordt gevraagd om uiterlijk de vrijdag voorafgaand aan de wedstrijd een opgave van het aantal en de namen van de begeleiders behorend bij uw team via de mail door te geven op corona@fcrijnvogels.nl.

Verlaat na afloop van de wedstrijd zo snel mogelijk (in ieder geval binnen een half uur) het sportpark.

Ontvangstruimte:

Per team heeft 1 begeleider toegang tot de ontvangstruimte voor het aanmelden van het team. Ga na het aanmelden direct weer naar buiten.

Er mogen niet meer dan 4 personen tegelijk in de ontvangstruimte zijn.

Scheidsrechters kunnen in afwachting van hun wedstrijden plaatsnemen in de ruimte tegenover de ontvangstruimte.

Kleedkamers:

Geef elkaar de ruimte; Tijdens de wedstrijden zullen we de kleedkamers openhouden. Personen boven de 18 die gebruik maken van de kleedkamers moeten in het bezit zijn van een geldig Coronatoegangsbewijs (CTB). Heb je geen CTB, wees dan zo verstandig om je thuis om te kleden.

Kantine:

Gedurende de wedstrijden hebben we op het terras tegenover ontvangstruimte een afhaalpunt voor een bakje koffie/thee, fris en belegde broodjes.

Onze kantine blijft gesloten.

Pas op elkaar, spreek elkaar aan! Een vereniging kenmerkt zich door samen zijn. Is iemand ziek geweest? Vraag eens hoe het gaat. Heeft iemand klachten, adviseer om te testen.

Elke vereniging gaat op zijn eigen manier met het toepassen van de maatregelen om. Gedraag je als gast en respecteer de regels die bij ander verenigingen gelden. Het is fijn dat het voetbal door kan blijven gaan, laten we er samen voor zorgen dat dit zo blijft!

Heb je vragen of wil je nog iets kwijt? Neem contact met het bestuur op via voorzitter@fcrijnvogels.nl

17/11/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media