HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

ZOMERSTOP | Sportpark deze zomer deels gesloten

Het seizoen 2019/2020 is ten einde en de voorbereidingen voor de nieuwe jaargang draaien alweer op volle toeren. Helaas is dit seizoen niet feestelijk afgesloten met de familiedagen, vanwege de Corona perikelen behoorde dit helaas niet tot de mogelijkheden. We zijn uiteindelijk erg blij dat alle teams alsnog op het veld hebben kunnen afsluiten. Zoals ieder jaar bij de zomerstop gaat het sportpark deels op slot, dit om een rustperiode in te lassen voor onze vrijwilligers die het hele seizoen voor ons klaar hebben gestaan.
Aankomende periode wordt er niet meer getraind op De Kooltuin, met uitzondering van enkele selectiespelers. Het hek gaat dan ook op slot.
Wat staat er nog op de planning? 
De ledenvergadering
– Op maandag 29 juni is de ledenvergadering, op deze dag kiezen de leden een nieuw bestuur. Vanwege de Corona maatregelen wordt dit een online samenkomst. Deze week worden in een nieuwsbericht alle zaken kenbaar gemaakt voor onze leden. Houd komende week de website in de gaten.
Vernieuwing en verbouwing kunstgrasvelden 
– Eind juni begint de volgende verbouwing op sportpark De Kooltuin. De kunstgrasvelden van veld 2 en veld 3 worden door de gemeente vervangen. De kwaliteit van deze velden zal na de zomerstop dus sterk verbeterd zijn. Hierdoor zal een deel van De Kooltuin  gereserveerd zijn voor de bouwwerkzaamheden. Daarnaast zijn zoals elke zomer veld 4 en veld 5 ingezaaid. Begin augustus moeten de velden weer gebruiksklaar zijn.
De kantine mag in principe vanaf 1 juli weer open
– Volgens de huidige richtlijnen van het RIVM mogen de sportkantines vanaf woensdag 1 juli weer open. De kantine commissie en de onderhoudsploeg zijn achter de schermen druk bezig om het terras en de kantine ‘Corona proof’ te maken. Omdat we te maken hebben met de aanrij route van de werkvoertuigen voor de vernieuwing van de velden is het terras opgebouwd aan de kant van de jeugdkantine en de commissiekamer. Het pad langs veld 1 blijft zodoende leeg. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.
Helaas vooralsnog geen zomeravondvoetbal deze zomer 
– Helaas is er op het moment van schrijven geen plaats voor zomeravondvoetbal voor de senioren die in beweging willen blijven tijdens de zomermaanden. In de eerste plaats omdat contactsport niet is toegestaan, waarbij overtreding van de regels voor zowel de persoon en voor de vereniging een torenhoge boete het gevolg kan zijn. Tevens is er door de werkzaamheden komende maanden bijzonder weinig ruimte op De Kooltuin. Als de richtlijnen van het RIVM het toelaten zal het bestuur dit besluit heroverwegen.
Wanneer beginnen we weer?
– De herenselectie, vrouwenselectie, jeugd en recreatieve senioren zullen het seizoen 2020/2021 allemaal op verschillende tijdstippen aanvangen. Over de start van alle teams zullen we in de loop van de zomer nog een bericht plaatsen.
Rest ons nog om alle leden, vrijwilligers en iedereen die FC Rijnvogels een warm hart toe draagt te bedanken voor al het goede werk van het afgelopen jaar, een fijne zomervakantie toe te wensen en met frisse energie weer aan de start te verschijnen van het nieuwe seizoen. FC Rijnvogels wacht een mooie toekomst, waar we samen aan gaan werken.
Bestuur FC Rijnvogels

21/06/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media