HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Zomerstop op De Kooltuin

Het seizoen zit er bijna weer op en de voorbereidingen voor volgend seizoen zijn al weer in volle gang. Zoals ieder jaar hebben we in overleg met een aantal commissies besloten, tijdens de zomerperiode een rustperiode in te stellen voor het park en de vrijwilligers.

Vanaf maandag 1 juli tot en met zondag 11 augustus as. zal het sportpark ‘gedeeltelijk’ gesloten zijn.

Dit geldt niet voor de donderdagavonden tijdens het gebruikelijke zomeravond voetbal. Let wel op, dat er dan bijna tot geen materialen (doelen en ballen) aanwezig zijn en maar gebruik gemaakt kan worden van 2 kleedkamers voor de HR en 1 kleedkamer voor de dames. Dit is besloten om iedereen (spelers, speelsters, trainers, begeleiders en vrijwilligers) een rust periode te geven en om anderen de gelegenheid te geven om alles te inventariseren (materialen etc.) en voorbereidingen te treffen voor het volgende seizoen.

Let op!! bovenstaand en onderstaand schema geldt niet voor de HR selectie en VR selectie. HR selectie zal in de periode van 08-07-19 t/m 18-07-19 de voorbereiding starten en 2e deel voorbereiding start op 05-08-19. VR selectie is nog niet bekend, maar zal waarschijnlijk ook starten op 05-08-19. Ook is er een oefenprogramma van HR en VR ingepland. Graag de wedstrijd secretarissen incl. Pieter Hazenoot, daarvan op de hoogte brengen en dit met elkaar laten afstemmen en ook alle betrokkenen informeren zoals gebruikelijk.

Hieronder een korte opsomming voor de rest van de vereniging           

Periode 01-07-19 t/m 11-08-19

Sportpark gedeeltelijk gesloten: Er kan wel gebruik gemaakt worden van de kunstgras velden maar niet van materialen. 
Kleedkamers: Alleen op de donderdagen zijn er 3 beschikbaar voor het zomeravondvoetbal.
Gebruik van ballen. Dit in overleg met Jan van den Berg materialen@fcrijnvogels.nl.
Het is nog niet inzichtelijk wanneer alle ballen geïnventariseerd zijn.
Oefenwedstrijden : S.v.p. geen oefenwedstrijden inplannen!

Periode vanaf 12-08-19 t/m beker/competitie (07-09-19??)

Trainingen selectie teams: vanaf 12-08-19 t/m begin van beker/competitie kan weer gebruik gemaakt gaan worden van de kunstgrasvelden en kleedkamers.              

Gebruik van ballen. Dit in overleg met Jan van den Berg materialen@fcrijnvogels.nl. Het is nog niet inzichtelijk wanneer alle ballen geïnventariseerd zijn. Jan komt hier nog op terug.

In principe zal vanaf 02-09-19 (na de schoolvakantie) alles weer volgens schema kunnen gaan lopen (trainingsschema, veld en kleedkamer indeling zal dan door Pieter Hazenoot  i.o.m. commissies, en Stichting opgemaakt zijn)

Oefenwedstrijden: vanaf zaterdag 17-08-19 kunnen thuis oefenwedstrijden ingepland worden en dan in principe alleen voor de selectie teams. (niet op trainingsdagen)

Bij geen tegenberichten kunnen de grasvelden vanaf 17-08-19 gebruikt worden.

10/07/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media