HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

ZOMERAVONDVOETBAL | Kom in de zomer op donderdagavond lekker een balletje trappen

Het seizoen 2023/2024 zit er nu echt op en dus is het tijd voor een rustperiode voor zowel onze vrijwilligers als voor het gebruik van ons sportpark. In de periode van maandag 10 juni tot en met zondag 11 augustus is Sportpark De Kooltuin gedeeltelijk gesloten.

Traditie bij FC Rijnvogels is het zomeravondvoetbal en uiteraard gaan we dat deze zomer ook weer op de donderdagavonden faciliteren. Vanaf deze week kan er elke donderdagavond gebruik worden gemaakt van veld 2 en veld 3 en meestal gaat rond 19.30 uur het balletje rollen. Tevens is er één kleedkamer beschikbaar voor de mannen en één kleedkamer beschikbaar voor de vrouwen. Het is van belang dat zowel de velden als de kleedkamers keurig netjes achter gelaten worden. Iedereen is van harte welkom, maar ruim dus wel je eigen rommel op.

Elke donderdagavond is er ook de mogelijkheid om gezellig naar De Kooltuin te komen voor een drankje in de kantine. Deze zal de gehele zomer geopend zijn. Dus na het voetballen nog even wat gezelligheid in de kantine en het terras, maar ook voor de mensen die toch nog lekker even eruit willen op donderdagavond. Jullie zijn van harte welkom.

Let wel, dat er op deze avonden weinig tot geen materialen (ballen en doelen) beschikbaar zijn. Dit is besloten om onze vrijwilligers een rustperiode te gunnen, om alles te inventariseren en voor te bereiden voor het nieuwe seizoen.

Voorbereiding Heren 1 en Vrouwenselectie
Ook dit seizoen zullen de selecties van ons beider vlaggenschepen eerder gaan beginnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De voorbereiding van Heren 1 start op zaterdag 6 juli en gaat in één rechte lijn door tot de start van de 3e Divisie op zaterdag 17 augustus. De Vrouwenselectie deelt de voorbereiding op in twee blokken. Eerst van donderdag 20 juni tot en met zaterdag 6 juli en daarna starten zij op maandag 5 augustus weer. In deze periodes zijn veld 1 en veld 2 dus deels niet beschikbaar.

De programma’s worden zeer binnenkort op onze website gepubliceerd!

18/06/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media