HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Zaterdag feest met Los Elektros en grote kerstloterij!

Aanstaande zaterdag is de laatste volle speelronde van 2019. We willen de doorstart van onze club vieren met een feestelijke 3e helft met alles erop en er aan. Eerst ons vlaggenschip supporten in de thuiswedstrijd tegen Sportlust ‘46. De bezoekers staan tweede op de ranglijst en wij willen voor de kerst de aansluiting met de top terug vinden. Een kraker van jewelste dus! Daarna gaan we los en organiseert de EC een gezellig feestje.

 

We gaan het dak eraf knallen met de band Los Elektros! Na de wedstrijd zal dit Katwijkse vijftal de tent op zijn kop gaan zetten zoals ze dat de laatste jaren al zo vaak hebben gedaan. Het vorige optreden op De Kooltuin is zo goed bevallen, dat de formatie uiteraard weer is terug gevraagd. Lekker uit je dak gaan is hoofdzaak bij Los Elektros!

 

Natuurlijk gaan de voetjes van de vloer maar zitten we zelf ook niet stil tijdens de 3e helft. In de pauze van Los Elektros organiseren wij een grote kerstloterij. De prijzen zullen niet aan te slepen zijn.  Een kleine greep: rollades, konijnen, kerststukken, kerststerren, kerststollen, gourmetschotels, vleesprijzen en diverse cadeaubonnen van onze trouwe sponsoren! De lootjes gaan vanaf €2,- van de hand. Deze kunnen alleen cash betaald worden!!! 

 

Tot zaterdag, we gaan er een fantastische dag van maken! #WIJZIJNFCR

09/12/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media