HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Zaterdag feest met The Expired Faces!

De tweede seizoenshelft draait weer op volle toeren en na de mooie overwinning op koploper DHSC in de competitie en een klinkende zesklapper voor de beker tegen Verburch gaat na een vrij weekend nu de blik op FC ‘s Gravenzande. Vorig seizoen nog een hoogvlieger in de hoofdklasse maar nu in degradatie nood. Het verschil tussen beide ploegen is tien punten, maar in de heenwedstrijd bleek het verschil in kracht niet zo groot te zijn. Een kleine 0-1 overwinning ging mee de bus in. Het belooft dus een aantrekkelijke strijd te gaan worden op De Kooltuin, want beide teams moeten punten pakken. We rekenen weer op een ieders support.

 

THE EXPIRED FACES

Nadat de laatste fluittonen hebben geklonken zullen de oude strijders van The Expired Faces weer hun klanken laten schallen door ons gezellige clubhuis. Vanaf 16.15 uur is het feest op De Kooltuin. De Katwijkse formatie is in 2014 opgericht en bestaat uit louter muzikanten die gepokt en gemazeld zijn in de muziek. We gaan een reis maken door de geschiedenis van de popmuziek, het repertoire bestaat voornamelijk uit hits van de jaren 60, 70 en 80. Een mooie mix uit vervlogen tijden.

 

Komt allen gezellig naar De Kooltuin. Eerst om ons vlaggenschip aan te moedigen en daarna voor een gezellige derde helft. Zowel op festivals als de kroeg, overal krijgen The Expired Faces de voetjes van de vloer. Tot zaterdag!

 

28/02/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media