HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Zaterdag 21 april: Back to the 80s and 90s Party!

Op zaterdag 21 april gaan we weer doen waar we goed in zijn en ditmaal maken we een uitstapje naar het verleden. De tijd waar velen van ons met weemoed aan terug denken en hun hoogtij dagen kenden, of de tijd die voor de jongeren onder ons slechts een vage voorstelling van kunnen maken. We gaan namelijk terug naar de laatste twee decennia van de vorige eeuw: The back to the 80s and 90s Party!

Alle klassiekers komen uiteraard voorbij. Van happy hardcore tot aan de blonde pruiken rock, van Madonna tot aan de Venga Boys en van de Backstreet Boys naar The Fresh Prince of Bel Air. Laat je voor de rest volledig overvallen wat betreft deze topavond.

De kaartverkoop start op donderdag 15 maart om 20.00 uur. De entree kost €10,- en de minimale leeftijd is 16 jaar. We moedigen het aan om met je hele elftal te komen. Je kan 11 kaarten kopen voor de prijs van 10 kaarten. De deuren zullen open gaan om 20.00 uur waarna we gelijk ons in het feestgedruis laten onderdompelen.

De verkoopmomenten zullen via de website en onze social media bekend worden gemaakt. Natuurlijk kan je altijd de bekende gezichten (Jaap, Dirk, Philip, Niels en Jan) van de supportersvereniging aanschieten als je wat wilt weten over de feestavond.

 

Wees er snel bij want op is op! #WIJZIJNFCR

07/04/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media