HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Aanstaande zaterdag: Tiroler Kooltuinfest IV!


UPDATE: De tafels zijn binnen 45 minuten uitverkocht! Naast de tafels is de entree voor alle bezoekers helemaal gratis! Kom dus zaterdag naar De Kooltuin en lees hieronder goed door wat er allemaal te doen is!
————————————————–

De vierde editie van het Tiroler Kooltuinfest staat op het programma en dit jaar pakken we het weer ietsje anders aan. Direct na Rijnvogels – Achilles Veen starten we op zaterdag 13 oktober om 16.15 uur met de feestavond en om 22.00 uur is het afgelopen. De laatste ronde is om 21.45 uur. De entree is gratis, een cadeautje van ons aan jullie omdat Rijnvogels dit seizoen 15 jaar bestaat. Iedereen binnen FC Rijnvogels, van jong tot oud is uitgenodigd.

 

Echt aan alles is gedacht dit jaar. Natuurlijk toveren we de kantine weer om tot een echte bierstube. Kom jij in je eigen Tiroler kostuum? Dan belonen we dat met een welkomstdrankje aan de deur.

 

 

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Bij de keuken zijn louter Duitse lekkernijen te koop, zoals broodje braadworst en schnitzel. We redden het dus best met een gevulde maag tot 22.00 uur!

 

We hebben voor het Tiroler Kooltuinfest IV nog iets speciaals. Dit zijn de VIP tafels. Om het feest zo traditioneel en optimaal mogelijk te beleven, is dit wel de ideale manier. Een biertafel kan je met acht personen bevolken en kost 100 euro. Maar dat is nog niet alles, er zitten ook nog eens twee vaten bier en een doos Flugel bij. Er zijn er slechts acht in omloop. Een gouden deal kunnen we wel stellen.

De verkoop van de tafels start zo snel mogelijk. Houd de website en vooral social media in de gaten wanneer de verkoop start!

 

We rekenen weer op jullie komst, het gaat een geweldige avond worden. Meer info volgt!

 

De evenementencommissie

 

08/10/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media